Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výmena batérie

(Téma vytvořeno: 21-08-2023 11:02 PM)
994 Zobrazení
Golfivo
Explorer
Možnosti
Zdravím všetkých....dal som si vymeniť batériu v mojej S20 za originál, síce nie v originál servise ale batéria originál na S20 je...ale aj po vymene mi stále v diagnostike píše ze batéria je slabá...dá sa to nejakým spôsobom zmeniť alebo treba batériu kalibrovat? 

image

0 Like
7 Odpovědi
mironmusic
Pioneer
Možnosti
Na každú opravu je záruka treba odniesť tam kde ju menili že máš tento problém
0 Like
Golfivo
Explorer
Možnosti
Zaniesol, vymenil a problém stále rovnaký
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,väčšinou v autorizovanych servisoch robia tovarenské nastavenia.Skusil by som po výmene baterie vyskúsat tovarenske nastavenia,ak môžte zálohujte si zariadenie.Ak by problém pretrvaval,potom reklamovať.🖐
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Po výmene batérie pozorujete rovnako slabú výdrž ako pred výmenou?

Pokiaľ áno, menená batéria mohla byť rovnako poškodená ako nová -> model S20 je už starší. Ak náhradná batéria ležala niekde na sklade dlhší čas, mohla tým dosť utrpieť.

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Zdravim,
predpokladam, ze ste menili baterku z dovodu, ze stara uz bola slaba. Ak teda nova bateria je tak isto slaba alebo slabsia, tak by som reklamoval. Ak je vsak vydrz baterie lepsia, len v samsung members vam to takto stale ukazuje, tak by som postupoval nasledovne.
- vybil telefon na 0, tak ze sa vypne
- skusil ho opatovne zapnut (bud sa nebude dat zapnut alebo sa pri starte vypne)
- vypnuty telefon by som nechal bez prerusenia nabit na 100%
- zapol telefon a ak nebude ukazovat 100% tak este dobil na 100%
- nasledne v appke telefon na klavesnici zadal *#9900# a v zobrazenej ponuke dole zvolil battery stat reset
- nasledne by som telefon opat vybil na 0 ako v predoslom kroku a vypnuty nabil bez prerusenia na 100
- takto vybil a nabil dokopy 3-4 krat
Mozte skusit tento postup alebo skusit len nabijat/vybijat par krat 0-100 aj to by malo zevraj stacit. Ako poslednu moznost by som potom dal factory reset.
Golfivo
Explorer
Možnosti
Áno stará batéria už bola veľmi slabá, bolo treba často dobíjať, novú mam už teraz druhu a ano v diagnostike Members píše ze je slabá, presne ako na fotke to robilo na oboch batériach preto som si myslel ci ju nebolo treba istým spôsobom naformarovat aby systém zaznamenal že batéria ma dostatočný výkon...skúsim ešte tvoj postup a uvidím....
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Ja mam na s20 uplne na nic batériu...Screenshot_20230823_160941_Device care.jpg
0 Like