Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Složka android/data

(Téma vytvořeno: 24-12-2020 12:22 PM)
3512 Zobrazení
Dzafarek
Apprentice
Možnosti

Zdravím, nevím od kdy, ale složka android/data v telefonu i na kartě jsou prázdné. Stalo se vám to také? 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Radek_P
Navigator
Možnosti

Souvisí to s Androidem 11. Nejspíš jsou android data v extra oddílu. Total Commander s tím pracovat ale umí.

2020_12_24_085723.png

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký sváteční den @Dzafarek 

Myslím, že velká část souborů je pro běžného uživatele skrytá, aby s nimi nebylo možné manipulovat. Zkuste se podívat zda v nastavení správce souborů máte zapnutou možnost zobrazit skryté soubory. 

fajnsnek2
0 Like
Dzafarek
Apprentice
Možnosti
Také přeji hezké svátky a děkuji za odpověď. Bohužel skrytýma souborama to není. V té složce jsem měl např. mapy k navigaci Sygic a prostě tam nic není.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Na Note 20 složky normálně vidím. Zítra budu updatovat Note 20 na Android 11 tak Vám pak dám vědět zda to nesouvisí s updatem na A11. Ten máte již nainstalovaný?

fajnsnek2
0 Like
Dzafarek
Apprentice
Možnosti
Ano, už mám. Když budete tak hodný tak mi zítra dejte vědět. Zatím se mějte a přeji hezký zbytek večera.
0 Like
Řešení
Radek_P
Navigator
Možnosti

Souvisí to s Androidem 11. Nejspíš jsou android data v extra oddílu. Total Commander s tím pracovat ale umí.

2020_12_24_085723.png

Dzafarek
Apprentice
Možnosti
Super, děkuji. S Totalem to jde.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Dzafarek Tak super. Můžete prosím odpovědi, které Vám pomohly Přijmout jako řešení? Děkuji 

fajnsnek2
0 Like
Dzafarek
Apprentice
Možnosti
Ještě takový poznatek. Total pomohl ve vnitřní paměti, ale na sd kartě ne. Máte to taky tak?
0 Like
Radek_P
Navigator
Možnosti

Já bohužel SD kartu nepoužívám.

0 Like