Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Slabá baterie po necelém roce

(Téma vytvořeno: 24-03-2023 10:27 AM)
368 Zobrazení
smidondrej
Journeyman
Možnosti
Pěkné dopoledne,
Před necelým rokem jsem v MobilEko měnil baterii v S9+, po půlroce začal telefon hlásit Zhoršení kvality / snížení výkonu baterie.
Když jsem za nimi s touto zprávou přišel, řekli, že na baterii je záruka 6 měsíců na skryté vady a že to je takto normální. Od té doby jsem stejnou zprávu viděl 5x (raději si dělám screenshoty).

Ptám se: je to normální?

7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @smidondrej 

no nikdy se mi nestalo, že bych tak brzo musel řešit zhoršení kvality baterie. Ale nevím jak moc telefon využíváte a v jakých podmínkách. Ale i při vhodných podmínkách můžete hold narazit na "horší" kus. Každopádně záruka je opravdu šest měsíců a tohle nemáte šanci již vyreklamovat.

0 Like
smidondrej
Journeyman
Možnosti
Přikládám zmíněné screenshoty, servis samozřejmě rád znovu vymění za plnou cenu:-) Screenshot_20221214-130140_Device care.jpgScreenshot_20230107-131028_Device care.jpgScreenshot_20230126-130929_Device care.jpgScreenshot_20230218-130150_Device care.jpg
Dandys80
Journeyman
Možnosti
Zdravím, nemělo by to být normální, ale je. Vždy nejvíc vydrží původní originální baterie. Ta vyměněná vydrží většinou, tak rok. Potom odejde. S tím mám už také zkušenost. Nikdy nevíte, kde a jak dlouho ta baterie ležela atd. V 90%, je to tak.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, vaše situace je hodně o slovíčkaření. Záruka na baterii je samozřejmě 2 roky, ale ne na běžný pokles kapacity. Takže by byl třeba znalecký posudek, který by jasně určil, jestli se jedná o běžné opotřebení nebo ta baterie byla vadná, např. že by měla vadnou elektroniku. Pokud vám v servise řekli přesně to, co jste napsal, zkouší s vámi vy-víte-co.

Druhá věc je, že v praxi asi nemá smysl to řešit a ničit si nervy.

P.S. Podobnou hlášku jsem nikdy neviděl ani u S7 s původní baterií; jedna nám doma stále slouží. Je sice možné, že Samsung přidal tuhle kontrolu až u novějších modelů, ale - ač nevymahatelně - si stojím za názorem, že vás v servisu vypekli. Předpokládám, že to není autorizovaný servis, že?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Tohle je šmejdstvo první třídy, hlavně že mají reklamu na FB apod. Na baterii je záruka 2 roky a tím to končí. Již bude úplné nepoužitelná až telefon omezuje výkon aby se nevypnul.
0 Like
11rrr
First Poster
Možnosti
Mohu se zeptat co se stane kdyz nevymenim slabou baterii
0 Like
smidondrej
Journeyman
Možnosti
Vůbec nic, zkrátka telefon vydrží kratší dobu nabitý, resp se bude rychleji vybíjet.
0 Like