Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Screenshoty do jiné složky než DCIM

(Téma vytvořeno: 29-02-2020 03:09 PM)
620 Zobrazení
Adys24
Apprentice
Možnosti

Je nějaká možnost nastavit, kam se nové screenshoty ukládají? Nebo nějaká aplikace, která umí nové soubory přesměrovat? 

Google photos automaticky zálohuje celou složku DCIM a s tím zbytečně i screenshoty na jedno použití...

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Adys24 

Bohužel se obávám, že to změnit nejde. Leda jestli by nešlo udělat nějakou akci přes Tasker nebo Bixby Rutines. Možná by poradil kolega @Libb 

fajnsnek2
Adys24
Apprentice
Možnosti

Není to problém, jenom je to zbytečná starost navíc, po každým screenshotu to mazat, dělám jich třeba 10-20 denně...

Existoval na to program File Mover, co na to někdo na yt doporučoval, ale buď už není, nebo ne pro novej android...

Vyřešil jsem to jakž takž aplikací Foldersync, v intervalech po 15min, ale je to takový kostrbatý řešení.

Ptal jsem se přímo samsung support a ti mě odkázali semScreenshot_20200229-014035_FolderSync.jpg

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

FolderSync je náhodou super aplikace. Spíš bych se ptal, proč vůbec na Google zálohovat screenshoty?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Adys24
Apprentice
Možnosti

No právě že k ničemu :face-with-tears-of-joy: jenomže google synchronizuje celou složku DCIM a nejde to nastavit

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To je až tak pitomé? A to jsem nadával včera na One Drive... musím se mu omluvit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Adys24
Apprentice
Možnosti

No je no...spíš mi ale přijde stupidní dávat screenshoty do složky DCIM (digital camera images)...chápu že je to obecně složka pro obrázky, ale mohlo by jít stejně jako u kamery nastavit cestu...

Šlo by případně ukládat fotky jinam a zrušit zálohování DCIM, ale to je taky řešení neřešení

0 Like