Ahoj, k čemu jsou v galerii ty hashtagy, kde pomoci toho nejak filtrovat fotky? Já potřebuju nějak udělat aby se mi v galerii ukazovaly jenom... Zobrazit příspěvek
Nepostrehol som, či už sa to niekedy riešilo ale bolo by celkom zaujímavé podeliť sa o užívateľské rutiny, ktoré vám pomáhajú v bežnom používaní... Zobrazit příspěvek
Hoj, před nedávnou dobou jsem si všiml nepříjemné věci, a to takové že při natáčení videa (FHD 60FPS) se mi seká plynulost videa když měním čočky,... Zobrazit příspěvek
Zdravím, nevedel by mi niekto poradiť že čo sa mohlo stať? Večer telefón fungoval normálne a dnes ráno sa už nedá ani zapnúť a nereaguje ani na... Zobrazit příspěvek
Neví někdo, co dělat když se mi samovolně restartuje telefon, vypíná
hotspot (pak ani nejde zapnout) nebo
Bluetooth
. Není to tak dávno co... Zobrazit příspěvek
Kdo si myslí že v tom jsou údajně problémy s tím či oným, tak si lže do kapsy. Jsou to jen výmluvy, jak si vydělat na nových modelech, a pak až... Zobrazit příspěvek
Ahoj mám dotaz přechodu z s24+ na s25 , myslíte že se to vyplatí spíš mě jde o prechod z exynosu na snapdragon bude to znatelný rozdíl?
Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
Mám Samsung S21 a poslední dobou si všímám pomalého načítání přes wifi. Je to u her, internet. stránek i u odesílání zpráv. Mám... Zobrazit příspěvek
Zdravíčko... chcel by som sa spýtať ci nahodou niekto neviem ze ake vylepšenia kamery pridu na s21 v novom update One UI 7. Verím že sa hlavne... Zobrazit příspěvek
I bought my phone (S21 Fe) a couple of months ago, but recently I noticed the battery runs out very quickly. I tried everything. Reducing the... Zobrazit příspěvek
Zdravím,
když Samsung loni v lednu představil řadu S24 tak proběhla časově omezená akce kdy byly nabízeny telefony s vyšší kapacitou paměti za... Zobrazit příspěvek