Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Free a Samsung internet

(Téma vytvořeno: 27-12-2021 05:14 PM)
438 Zobrazení
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Zdravím,
U aplikace Free jsem začal mít problém s tím, že když jsi chci otevřít článek vyskočí na mě hláška otevřít to přes aplikaci Samsung internet.
Po stisknutí na otevřít se článek v prohlížeči neotevře jen mi najede poslední navštívený web. Aplikaci ukončím kliknu znova na článek a ten se potom otevře přímo ve Free. 
Předtím jsem ten problém neměl. Ale pak proběhla aktualizace. Čekal jsem, že to opraví nějaká další aktualizace Free ale nestalo se problém přetrvává nevíte co stím?
Cache aplikace a data jsem smazal a začal od znova ale problém je furt stejný díky. 
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, už jste asi sám zkusil takové ty postupy pokus-omyl, takže nezbývá, než abych to nahlásil, Chtěl jsem to zkusit, bohužel mně pro změnu nejde ověřit věk... 😕

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak na druhý pokus se mně už Free podařilo otevřít a vše funguje. Zkuste změnit výchozí prohlížeč třeba na Chrome a pak zase na Samsung, to by mohlo pomoct.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, cením nápad s nastavením výchozího prohlížeče. Zkusil jsem ho nastavit jako hlavní. Měl jsem totiž nainstalovanou ještě Operu (chrome) nepoužívám. Vypadá to, že problém není na straně App Free a asi ani ne u Výchozího prohlížeče. Protože se mi prostě stává, když nastavím Samsung prohlížeč jako výchozí články fungují jak mají telefon na nejakou chvili odložím. A později když si chci něco přečíst tak opět se výchozí prohlížeč ztratí a v podstatě ani v nastavení výchozích app se neobjeví záložka prohlížeče.
Když spustím Samsung internet záložka se objeví a zas ho můžu nastavit jako výchozí 🤷🏼. Operu jsem smazal a mám teď jako jediný prohlížeč od Samsungu ale děje se furt to same. Takže bych řekl, že to bude bug v systému. Počkám na android 12 uvidíme jestli se to spraví.
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Zdravim, tak mi dnes dorazila aktualizace na android 12 a problém přetrvává tak fakt nevím v čem by to mohlo být.
0 Like