Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S9+ vydává samovolně zvuk

(Téma vytvořeno: 22-05-2019 08:49 PM)
6425 Zobrazení
Don-eru
First Poster
Možnosti
Dneska mi zaval telefon vydávat zvuk jako když přijde nějaké oznámení, ale žádné nechodí a ani ten zvuk nemám v telefonu. Zvuk se ozývá náhodně. Jen při zapnutém (rozsvicenem) když je zhasnuty tak nic. Restart sem zkoušel i vypnout a zapnout. Prosím o radu jak se toho zbavit. Nikdy předtím to nedělal. Díky
0 Like
13 Odpovědi
jirkash
Pioneer
Možnosti

Nic neni samovolne neni, problem hledej v nejake doinstalovane humus aplikaci. Take muzes mit nevedomky zapnute nejake usnadeni ci interakci. Vesteckou kouli nemame a tahle na dalku to tezko najdeme.

Momentálně používám..

Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note9
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Nerad to říkám, ale to samé začala dělat moje S10+ po posledním update. Včera několikrát zvuk jakoby příchozí SMS (prostě výchozí zvuk oznámení), ale nikde nic. U mě by to mohl dělat Tasker, ale proč by to začalo teď najednou, nechápu.

Nic jsem v poslední době neinstaloval a myslím, že nejsem úplná lama. Chybí mně něco jako log oznámení... 😕 I když Tasker by to mohl vlatně zařídit! Jdu na to zkusit napsat skript :winking-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Vypni NFC

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To je rada na nic. Za prvé já třeba NFC potřebuju zapnuté, za druhé to vydává zvuky, i když telefon držím v ruce a žádné NFC poblíž není.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

@Libb 

No priatelka ma a8 2018,ma flip puzdro v ktorom ma karticku na MHD,a ked mala zapnute nfc a otvoreny kryt(karta sa zo zadu" dotykala" mobilu)tiez jej to robilo zvuky....

0 Like
Handson
First Poster
Možnosti

Mě to taky dělá! Už asi půl roku po nějaké aktualizaci softwaru zničehonic přehraje zvuk, který ani není v telefonu. Já teda možná hloupá jsem neb tomu nerozumím, ale prolezela sem celej telefon a za boha nevím jak se toho zbavit!! 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Handson , nemůže to být způsobeno nějakou aplikací ? Je zvláštní, že by to začalo dělat samo od sebe. Vyzkoušejte spustit telefon v Bezpečném režimu, a uvidíte zda to telefon bude dělat dál. 

fajnsnek2
0 Like
JirPok
Apprentice
Možnosti

Samsung Galaxy A51 - úplně stejný problém. Aplikace nainstalovány dva dny zpět. Po dvou dnech mi začal telefon vydávat náhodné zvuky, takové houknutí. Povypínal jsem co šlo, zakázal jsem veškerá upozornění, ale zvuky nezmizely. NFC zapnuté nemám. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @JirPok 

Bezpečný režim jste zkoušel?,

fajnsnek2
0 Like