Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S21 Ultra po update -> kvalita fotaku na urovni roku 2009

(Téma vytvořeno: 11-10-2021 08:14 PM)
926 Zobrazení
YOUPAYIGO
Apprentice
Možnosti
Zatim je to s S21 Ultra jak na houpacce. S telefonem jsem v mnoha ohledech spokojenej! ALE!!! Chapu, ze jsou to vcelku nove telefony a nektery veci se musi vychytat. Ale kvalita aktualizaci je pro me totalnim zklamanim. Za 35k mam po posledni aktualizaci telefon s fotakem na urovni 5000 Kc. Focenim se zivim profesionalne, a tak znam realne moznosti dnesnich telefonu a clovek uz ma v oku, co S21 Ultra umi. Dosud jsem byl s fotakem a zvlast se zoomy hodne spokojenej. Bohuzel tohle neni o schopnostech fotaku, je to o katastrofalni aktualizaci, ktera totalne rozsekala vse... Ostreni, zoomy, vyvazeni bile apod. Zvlast ten posledni zoom je fakt ostuda. Prijde mi to, jak kdyby ani nepouzival optiku a prepnul jen na digitalni zoom... 

Chapu, ze nic neni dokonale, ale docenil bych, kdyby kazda druha aktualizace neudelala z meho telefonu/fotoapartu nepouzitelny stroj (zvlast za tyhle penize)🙄

Bohuzel budu muset evidentne pockat na dalsi aktualizaci, pokud se to nevyresi, pak to vyresit primo v Samsungu. A priste mozna jit ke konkurenci.
Btw pobavila slecna na "help lince" od Samsungu... Pry mam zkusit vratit telefon do tovarniho nastaveni. 
Jasne, koupil jsem si takhle drahy telefon, abych ho vracel do tovarniho nastaveni nekolikrat v roce kvuli zpackany aktualizaci ... 

Jen by me zajimalo, jestli s jejich updates mate podobny zkusenosti? 

#s21ultra #camera #bugs #update 

image

image

image

16 Odpovědi
Marek_S
Pioneer
Možnosti

Troška zkušeností z historie a mých zkušeností s S řadou Samsung z pohledu období, kdy byly na trhu:

SIII - zapnu foťák a vyfotím pěknou fotku

S5 - zapnu foťák a vyfotím pěknou fotku

S7 EDGE - zapnu foťák a vyfotím pěknou fotku

S10 (mám doma 3ks) - zapnu foťák a vyfotím pěknou fotku

S21 ULTRA 5G - zapnu foťák a vyfotím strašnou fotku po několika updatech výrobce

Není to rukama, žádný třes zatím ještě nemám, ale u telefonu za 35t jsem nepředpokládal, že více fotek smažu a použiju radši fotky na dovolené z S10. Ta ULTRA je asi poslední Samsung, který jsem koupil. Za 3/4 roku nejsou schopni vydat SW, aby byl fotoaparát použitelný pro laika stylem zapni a foť.

VladimírK
Student
Možnosti
No nic, po doufani kdy aktualizace na A12 zlepší kvalitu fotek, tak se bohužel nestalo. Tak jsem zavolal na Samsung podporu a telefon půjde na servis, tak doufám že tam něco vyřeší, protože ty fotky to je katastrofa. 😟
0 Like
feret
Pioneer
Možnosti

Tak já mám teda naopak úplně jinou zkušenost. Podle mého názoru kvalita fotografií výrazně, ale výrazně vzrostla. je to patrné například u fotek, kde byla tma nebo méně osvětlení. Muselo se fotit v nočním rezimu jinak fotky byly plné šumu. Nyní bez nočního režimu dělá fotky, které obsahují minimální šum.

Asi bych se možná zaměřil na vymazání dalvik cache, případně dat fotoaparátu.

0 Like
Members_ty01EpZ
First Poster
Možnosti

Naprosto souhlasim... je to sileny... podame nejakou hromadnou stiznost... za ty prachy je to fakt pruser 😞 a jeste pred vanocema... to budou fotky od stromecku 😞 nechapu jak tohle nekdo muze vydat a dat na vlajkovou lod samsungu 😞 jsem verny uz 7let...ale tohle je fakt pruser

0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Spis je to vada vaseho kusu protoze ja mam krasny fotky za kazde okolnosti jak na A11 tak na A12. Dejte to do servisu na diagnostiku.
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Krasne to muzu srovnat s tou cinskou srajdou co ma pritelkyne. Neda se to srovnat.
0 Like
Members_Hans68
Pioneer
Možnosti
Bohužel i já jsem zpozoroval zhoršení. Při zoomu je to katostrofa.