Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S21 Ultra - Android 13 - dualSIM - nelze se na telefon dovolat

(Téma vytvořeno: 11-11-2022 03:29 PM)
1284 Zobrazení
DaveyS
Journeyman
Možnosti
Po aktualizaci na Android 13 se nelze na telefon dovolat, pokud je aktivní Dual SIM.
V mém případě na SIM1 hovory a SMS a na SIM2 data. Po zapnutí či restartu vše funkční, po čase se nelze na telefon dovolat. Nutný restart nebo přepnout data na SIM1. 
Nějaké řešení? 
Děkuji 
Doplnění: Situace se opakuje dokola. Po restartu/přepnutí SIM karty/odchozím volání chvilku příchozí volání funguje, po čase se však na telefon opět nedá dovolat. 
0 Like
15 Odpovědi
Jancz
Pioneer
Možnosti
Dnes tento problém jsem měl taky, S21+ , 1.Sim data 2. eSim volání, A13 mám již od pondělí, do dneška jsem tento problém nezaregistroval. Po odcházím volání již funguje i příchozí. Restart nebyl nutný
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, provedl jste po aktualizaci na A13 reset telefonu do továrního nastavení? Pokud ne, doporučil bych začít u toho...většina problémů po aktualizaci systému se tím vyřeší😉
DaveyS
Journeyman
Možnosti
Zdravím, zatím jsem tovární nastavení nedělal. Moc se mi do něj nechce. I přes zálohu je to docela časově náročný proces a u mnoha aplikací je třeba i přes zálohu provádět individuální nastavení. A to nemluvě o bankovních a podobných aplikacích.
0 Like
VT10
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, mám podobný problém, a to u Galaxy S21.

Po aktualizaci na Android 13 se nejde dovolat na SIM 2 a nechodí na ni ani SMS (T-Mobile). SIM 1 (O2) funguje bez problémů (volání, SMS i mobilní data). 

SMS přijdou až v okamžiku, když ze SIM 2 zavolám (následně ale chodit zase přestanou a nejde se dovolat...). 

Řešil jsem to telefonicky na podpoře Samsungu i T-Mobile, ale problém přetrvává, a to i po zapnutí bezpečnostního režimu, ve kterém jsou aktivní pouze některé aplikace od Samsungu a Google, aplikace 3. stran jsou vypnuté. 

Tovární nastavení jsem zatím nezkoušel, to je až poslední možnost. Když si představím, co by mě čekalo, abych telefon následně dostal do podoby, na kterou jsem zvyklý...

Doplnění: Ještě jsem zapomněl napsat, že když prohodím SIM karty do opačných slotů, tak problém přetrvává zase jen u T-Mobile. Na telefonické podpoře T-Mobile to se mnou celkem ochotně řešili, na dálku resetovali SIM, chvíli to fungovalo (asi hodinu), ale pak zase ne. 

0 Like
DaveyS
Journeyman
Možnosti
Já jsem nakonec továrního nastavení udělal, ale problém trvá 😞. Já mám na SIM1 taky t‐mobile. I když se na něj nedá dovolat,tak na SIM2 ano. Jestli není problém u T‐mobile
VT10
Journeyman
Možnosti

Díky za zprávu o tom, že tovární reset nepomohl. Já jsem teď na tu SIM 2 od T-Mobile přepnul mobilní data (normálně je mám na pracovní SIM 1) a dovolat se na obě SIM momentálně jde. Ale není to pro mě řešení, data na této kartě mám jen omezená, potřebuji na data využívat SIM 1 - pak ale nefunguje volání a SMS na SIM 2. Ach jo...

VT10
Journeyman
Možnosti
Dnes přišla aktualizace - oprava chyb, ale problém s tím, že se nejde dovolat ani nechodí SMS na SIM 2 od T-Mobile přetrvává 😕
DaveyS
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, u mě nakonec problém vyřešila výměna SIM karty T-Mobile. Ani technic od nich ale netušil ,jak je to možné. Ale funguje ,už od včera a vše v pořádku .
0 Like
VT10
Journeyman
Možnosti
Já jsem si dnes nechal vyměnit u T-Mobile SIM a vypadá to, že to konečně funguje, jak má! (snad jsem to nezakřiknul).
0 Like