Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Prehrievanie S21 Ultra pri volaní cez Messenger

(Téma vytvořeno: 19-07-2023 07:06 PM)
197 Zobrazení
Members_M5Eb5v9
First Poster
Možnosti

Zdravím dobrí ľudia. Mám so svojim S21 Ultra jeden problém. Pri volaní cez Messenger sa telefón dosť zahrieva. Je síce pravdou, že upozornenie o prehrievaní neukazuje, napriek tomu sa chcem spýtať čím to môže byť.

Stiahol som si aplikáciu CPU-Z a keď bol zohriaty, ukazoval cca 50 stupňov. 

Je problémom základná doska? Batériu som si dal na ňom vymeniť v autorizovanom servise v Bratislave. Žiaľ, cena novej dosky je porovnateľná s cenou môjho telefónu, ktorý je ešte v záruke (bazoš). Poradili by ste mi prosím Vás?

3 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás,ja by som skusil ako prve zmeniť vykonnostny profil zariadenia na menej výkonný-kde je uprednostnene chladenie procesora-ako funguje chladenie a skuste odmerat.ak by sa prehrieval stale ako doteraz , určité prehrievanie tam bude(-procesory Exynos-),skusil by som restartnut mobil alebo vymazat wipe catch.A nakoniec ako posledné- riesenie cez servis. 🖐
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,ako dlho mate mobil? Teraz je vonku teplo a telefony sa nestihaju chladit,navyse s21tka ma exynos ktory hreje este viac ako snapdragon... Na ktorom mieste sa zohrieva? Deje sa to jba pri volani cez messenger ci aj pri inich cinnostiach?
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Nie ste prvý, kto sa na toto "sťažuje". A prekvapením nie je ani to, že sa vždy ľudia dopytujú len na Messenger. Je pravdou, že pri videohovoroch cez podobné aplikácie sa zariadenie vyťažuje o niečo viac (spracovanie dát je vyššie), ale pokiaľ sa to nedeje aj pri inej aplikácii, tak by som to z časti určite prisudzoval aj aplikácii Messenger.

Skúste tejto aplikácii vymazať medzipamäť, prípadne ju preinštalovať.