Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Pozastavení podpory čtečky otisků pro některé bankovní aplikace

(Téma vytvořeno: 24-10-2019 11:10 AM)
1471 Zobrazení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Community !

Vzhledem ke KAUZE, která začala minulý týden, začaly české banky deaktivovat použití čtečky pro Galaxy S10/S10+.

Aktuálně mám potvzenou deaktivaci od @Libb pro Komerční Banku

Já jsem před 5 minutami aktualizoval aplikaci pro Moneta Money bank, a také není možné přidat čtečku otiskem prstu.

@AndroidGuru co Note 10+ a bankovní aplikace ?

A co Vaše banka, také již došlo k pozastavení funkce ?

Rozumný pohled na celou věc a uvedení faktů z článků na internetu na pravou míru hezky sepsal @Libb ve svém ČLANKU. Doporučuji přečíst. Bude se jednat o preventivní opatření, které bude jistě brzy odstraněno. 

fajnsnek2

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Samsung začal uvolňovat aktualizaci, která řeší případné problémy se čtečkou otisků - Odkaz 

Odkaz 2

Aktualizace by měla v následujích hodinách a dnech dorazit na všechny přístroje, které mají registrovaný otisk prstu. Samsung tak ukazuje, že bere zabezpečení svých produktů velmi vážně, a že poskytuje pro své telefony prémiovou podporu. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Screenshot_20191025-081104_TADownloader.jpg

Po obrdžení aktualizace je doporučeno provést znovu scanování otisků prstů pro zajištění maximálního zabezpečení Vašeho smartphone. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Hlavně že dnes moje banka hystericky zablokovala autorizaci otiskem... Jestli to zítra nepojede, tak ať si mě na pobočce nepřejí 😕

TADownloader.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Note 10+ a aplikace AirBank - přihlášení přes čtečku otisků normálně funguje.

Reliks
Voyager
Možnosti

Note10+ mBank a Equa Bank přihlášení otiskem stále funkční.

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Samsung začal uvolňovat aktualizaci, která řeší případné problémy se čtečkou otisků - Odkaz 

Odkaz 2

Aktualizace by měla v následujích hodinách a dnech dorazit na všechny přístroje, které mají registrovaný otisk prstu. Samsung tak ukazuje, že bere zabezpečení svých produktů velmi vážně, a že poskytuje pro své telefony prémiovou podporu. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Screenshot_20191025-081104_TADownloader.jpg

Po obrdžení aktualizace je doporučeno provést znovu scanování otisků prstů pro zajištění maximálního zabezpečení Vašeho smartphone. 

fajnsnek2
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Hlavně že dnes moje banka hystericky zablokovala autorizaci otiskem... Jestli to zítra nepojede, tak ať si mě na pobočce nepřejí 😕

TADownloader.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Moneta už na tom prý pracuje, a mělo by to být ještě během dneška... 

fajnsnek2
0 Like
Syky007
Helping Hand
Možnosti

Moneta už jede, právě jsem aktualizoval. 

Samsung Galaxy - S3> S4> S6> S7> S9> S10>S20+>S22+
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak asi jen S10, já zatím na S10+ nic...

fajnsnek2
0 Like
pnagl
Journeyman
Možnosti

Moneta už jede i na S10+. Právě přišla aktualizace aplikace.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Právě jsem instaloval update. Vše již funguje :smiling-face: :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

fajnsnek2