Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Plynulost animací na S21 Ultra

(Téma vytvořeno: 03-12-2021 08:10 PM)
342 Zobrazení
S0far
Explorer
Možnosti
Nikdy jsem s animacemi neměl problém. Po aktualizaci na OneUI 4.0 si ale všímám, že některé animace už nejsou tak plynulé jako předtím, nejvíc to jde poznat po odemknutí telefonu. 
Nikde jsem ale neviděl, že by si na to někdo stěžoval, krom Snapdragon verze, na kterou už se řeší oprava.
Všiml jste si někdo další podobného problému? Nebo je chyba jen u mého telefonu?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
také mám S21U a nepociťuji po upgradu na OneUI 4.0 problémy s plynulostí animací.

Prováděl jste po aktualizaci tovární nastavení?

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Skusil jste jít do nastavení-o telefonu-informace o softwaru- číslo sestavení. Klikněte několikrát na to a aktivujete si vývojáře. Tam si můžete upravovat animace.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
také mám S21U a nepociťuji po upgradu na OneUI 4.0 problémy s plynulostí animací.

Prováděl jste po aktualizaci tovární nastavení?

0 Like
S0far
Explorer
Možnosti
Zdravím, tovární nastavení jsem neprováděl. Je zvykem to dělat?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Při větších aktualizacích (tato mezi ně patří) se to doporučuje. Mohlo by Vám to pomoct, ale taky nemusí. Já osobně reset provedl kvůli jinému problému a jsem spokojen.

Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, po aktualizaci jsem takový problém nepozoroval, a to ani bez továrního nastavení a už vůbec ne po něm, ale já mám nastavenou zrychlenou animaci.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
S0far
Explorer
Možnosti
Poslušně hlásím, že po továrním nastavení problém ustal.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
To jsem rád, případně prosím označte odpovědi, které Vám pomohly jako řešení. Děkuji.

0 Like