o 27-01-2019 07:09 PM
Zdravím Všiml jsem si funkce A9, která se týká možnosti otáčet obrazovku, i pokud je funkce otáčení obrazovky zakázána. Myslím to malé tlačítko, které se na chvilku zobrazí v pravé dolním rohu.
Po aktualizaci (bez HR) na A9, jsem to nikde nenašel a samo se to nenabízelo. Trochu jsem hledal a zprovoznil to zobrazením dolního panelu s navigačními tlačítky. Problém je, že já využívám gesta (bez zobrazení těch nápovědných linek).
To malé tlačítko se u gest zobrazilo vždy jen na chvíli (po tom, co jsem navigační tlačítka vypnul) a po pár minutách už to nebylo dostupné, dokud jsem na chvíli neaktivoval místo gest opět navigační tlačítka. Pak to zase pár minut fungovalo a opět po chvíli ne.
Udělal jsem HR a myslel si, že už je to v pořádku. Jenže tlačítko se zobrazuje opět jen pár minut a pak už ne. Má někdo podobný problém nebo se vám to při ovládání gesty zobrazuje stále?
Dá se bez toho žít, ale je to super funkce, tak se modlím, že to spraví nějaký nadcházející update.
Díky za případné odpovědi.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 10-03-2019 09:32 PM
Tak jen abych to tu uzavřel. Problém vyřešila únorová aktualizace, která přišla v březnu
27-01-2019 08:20 PM - upraveno 27-01-2019 08:21 PM
Zatím zkouším asi půl hodiny na Note 9 a stále tlačítko naskakuje. Za jak dlouho by se to projevilo? Samozřejmě se jedná o jiný telefon, ale třeba budou mít stejný problém
o 27-01-2019 09:43 PM
Díky za otestování. Projevilo se to po pár minutách. Myslím, že během půl hodiny by to už nefungovalo. To mě teda štve Dělal jsem HR bez obnovy.
o 28-01-2019 05:39 AM
Naskakuje ikonka stále, přesná tak jak má. Jinak pro info, tohle je funkce samotného os android, nejedná se o vylepšení One UI.
o 28-01-2019 06:57 PM
Ok, tak se s tím budu muset smířit asi až do A10. Na netu jsem nic moc nenašel. Určitě by se o tom už psalo delší dobu. Že je to funkce Androidu a ne nadstavby vím Díky za snahu a otestování.
o 28-01-2019 06:59 PM
Není zač , jinak mně to od včerejška pořád funguje správně.
28-01-2019 07:07 PM - upraveno 30-01-2019 05:55 PM
Před chvílí jsem to ještě zkoušel. Zase to šlo pár minut. Zamkl jsem telefon a tak po 15 minutách se opět ikona nezobrazí. Po restartu telefonu to také nejde. Musel bych zase zapnout a vypnout navigační panel...
Edit. (30.1. středa): Proveden 2x HR bez obnovy a ani jednou to nepomohlo a stále stejný problém. Jen jsem přišel na to, jak to na pár hodin zprovoznit. Zapnou se ty tipy pro gesta, nějakou chvíli je používám a pak se vypnou. Ikonka otáčení se pak zobrazuje třeba půl dne a pak opět zmizí. To jen pro info. Tenhle boj s větrnými mlýny vzdávám.
o 10-03-2019 09:32 PM
Tak jen abych to tu uzavřel. Problém vyřešila únorová aktualizace, která přišla v březnu
o 10-03-2019 09:34 PM
@Tadeáš Tak to je fajn a dobré je, že jsi to sem napsal
o 11-03-2019 10:17 AM
Zde jde vidět, že reportování problémů z Community funguje jak má. Tohle jsem osobně nahlašoval já a jsem rád, že se porařilo vyřešit v nové aktualizaci