Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otevření náhodných aplikací po odemknutí

(Téma vytvořeno: 26-02-2024 11:37 AM)
492 Zobrazení
Patrik90
Journeyman
Možnosti
Zdravím, když odemknu telefon, ať už otiskem či obličejem, tak se mi náhodně otevře nějaká aplikace. Děje se to někomu taky, nebo dělám něco blbě? 
0 Like
14 Odpovědi
NikcaBadikova
Pioneer
Možnosti
Ahoj. Deje se mi to same. Taky jsem se na to chtela zeptat. Ale mela jsem s tim problem i na me stare S10. Konecne vim, ze to neni jen muj subjektivni vymysl. :)) Ja mam otisk prstu + pin. Deje se mi to i u nesystemovych aplikaci. V podstate u tech, co mam na domovske obrazovce. Spustil se mi napr. fotak, poznamky, Whatsapp, internet, kontakty... dokonce i zpravy Google. Nedela mi to teda pokazde, zhruba 2x denne. Pokud oteviram jen pinem, tak se tak nedeje (nebo jsem to zatim nezjistila, protoze tim tak casto neoteviram). Uz jste na neco prisel?
0 Like
NikcaBadikova
Pioneer
Možnosti
Ahoj, ja to same, nenapada me, co zmenit, cim by to mohlo byt. Bohuzel ani v Servise nevi... ale tam teda nevi ani co je Smart Lock, takze to je tezky.
Kotrnelec
Journeyman
Možnosti
Já jsem zkoušel nastavit různé typy odemykání a zamykání a furt se mi to děje. Dokonce si mi otevírají náhodně i hry. Úplně mě to štve!
0 Like
NikcaBadikova
Pioneer
Možnosti
A neni to taky jen to, co mas na domovske obrazovce? Protoze mne se otevira jen to, co mam tam. Ale taky ne uplne vse. Vetsinou systemove + soc. media. No a ozevora se ti to vzdy, nebo nahodne? Bohuzel tu nikdo moc neporadil, kdybys na neco prisel, tak dej prosim vedet...
0 Like
MirekS22
Apprentice
Možnosti
Mně se skoro pořád při otevírání otevře sám od sebe foťák. Je to k vzteku.