o 23-11-2022 11:54 AM
Ahoj, dnes bych se rád pozastavil nad další fíčurkou, kterou přináší Android 13. Jedná se o možnost nastavit si pozadí při hovoru ke konkrétním kontaktům...
Pro mně osobně je to super věc, protože jsem si přiřadil konkrétní pozadí ke skupinám kontaktů. (Máš lidi co s nima jezdíš na hory, tak v pozadí sněží atd...)
(když to teď vidím tak jsem trochu dětinskej, ale co už:)))
Kde je problém?
Problém je, že to video musíte mít v galerii, jakmile ho smažete je konec. Čili nefunguje to jako u tapety, která se někam nahraje a z galerie ji můžete smazat. Takže co jsem promáznul galerii, tak nemám nic.
Udělal jsem někde chybu? Musí se to někam nahrát? Na něco kliknout?
Protože principielně je přece nesmysl, aby nějaký hračička co má ke každému kontaktu pozadí, musel mít v Galerii/souborech třeba 500 videí...
o 23-11-2022 01:35 PM
o 23-11-2022 01:58 PM
Ahoj,
na Fold 3 mám stále Android 12, takže jsem toto konkrétně nezkoušel, ale příjde mi to logické. Pokud chcete nastavit video, musí se k němu nastavit cesta. A jakmile máte v telefonu v nějaké složce uložená videa, automaticky je zobrazí také aplikace Galerie. S tou tapetou to je podobné, ale nezobrazují se standardně v galerii, ale v nějaké složce v Androidu, takže je tam fyzicky také máte.
o 23-11-2022 02:30 PM
jj je to tak, někde to prostě být musí. Já bych teda upřednostnil kdyby to bylo taky v nějaké složce v Androidu a v galerii se to nezobrazovalo. protože takhle to člověk může opravdu lehce smáznout omylem...
Každopádně v tuto chvíli bych tedy doporučil udělat si v Galerii na ta videa extra složku a dávat si je tam, aby to bylo bokem...
Moje "slomo" vločky si holt budu muset natočit znovu😂
o 23-11-2022 02:33 PM
Souhlas, vytvořil bych si extra složku (např. Videa ke kontaktum) a tam si je dal zvlášť 😉.
o 23-11-2022 02:39 PM
@Capita151W ještě bych se podíval do koše. Obrázky a videa které smažete, jsou v koši po dobu 30 dnů dostupné a dají se zpětně obnovit. Po 30 dnech se již nenávratně smažou...
o 23-11-2022 02:39 PM
tjn, ale do budoucna si myslím, že by to chtělo aby to fungovalo jako ty tapety. Prostě by to bylo v nějaké "call background" složce v Androidu a smazalo se to až tím, že si tam člověk nahraje něco jiného - že je to jakoby "elegantnější řešení"
o 23-11-2022 02:42 PM
Koš hned vysypávám. Dělal jsem takový ten větší pořádek:)Jako naschvál. Ale to je jedno, o to nejde. Už se to ví, nastavim si to znova
o 13-01-2023 09:19 PM
o 29-04-2023 07:42 PM