Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Oficiální distribuce?

(Téma vytvořeno: 04-05-2021 01:41 PM)
5038 Zobrazení
Pavel39
Pioneer
Možnosti
Chtěl bych se zeptat. Jak zjistím, jestli telefon je koupen v České republice a jestli je z oficiální distribuce nebo od operátora. Děkuji za info.
16 Odpovědi
Pavel39
Pioneer
Možnosti
... ještě k mému dotazu, telefon je koupen jako použitý.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Pavel39 

Přidejte nám sem prosím screen z Nastavení ->O Telefonu -> Informace o SW. Z toho můžeme zkusit něco vyčíst.

fajnsnek2
0 Like
Pavel39
Pioneer
Možnosti
EMEI by nestačilo? Díky
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

To by jste musel kontaktovat infolinku nebo Servisní středisko společnosti Samsung, kde by to podle IMEI mohli zkusit ověřit, já z pozice SuperSuper přístup k těmto nástrojům nemám. 

fajnsnek2
0 Like
Pavel39
Pioneer
Možnosti
Dobře a díky
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Pavel39,
většinou prodejci při prodeji uvádějí zda je to cz distribuce nebo např. EU distribuce (šedý dovoz) , ale chápu, že důvěřuj, ale prověřuj.
Jinak, jak už je zmíněno výše, screenshot by nám napověděl. Viz. níže

Screenshot_20210504-135537_Settings_6275.jpg

0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
A k čemu je Vám CZ distribuce? Můj případ. Mám Note 20 Ultra 5g Bronz. Cena byla CZ distribuce 36tis. Ja koupil EU za 26tis(novy) Zaruka dva roky. Android 11 jsem měl ještě dřív, než CZ distribuce. Asi nemusím počítat, že jsem ušetřil 10 tisic!!! Vy si neustále myslíte, že je to nejakej plevel, přitom jste s odpuštěním hloupý vy samy.
Pavel39
Pioneer
Možnosti
... dobře a chápu. Mě jde hlavně o to, že jsem koupil telefon použitý a není to zas ani důležité, ale zajímá mne pouze jestli se dá zjistit, jestli byl telefon aspoň koupenej u operátorů nebo je koupen v obchodě. Určitě si nemyslím že telefon koupen v EU distribuci je hloupost, to si nemyslím, ale hlavně mě jde o to jestli prostě telefon je od nějakého operátora, nebo oficiální distribuce. Asi jsem to napsal špatně pro pochopení a omlouvám se.
Pavel39
Pioneer
Možnosti
...tady je tedy screenshot

SmartSelect_20210504-163550_Settings_1562.jpg

0 Like