o 23-06-2020 08:17 PM
Dobrý den, jak řešit tuto situaci?
S 20 nemám ani měsíc, nosím vždy ve flipovém pouzdru, jsem opatrná. Přesto se mi na základní ochranné fólii z výroby objevilo pár drobných nevzhledných škrábanců.
Psala jsem zde na oficiální podporu, a tam mi bylo doporučeno nedělat nic! Prý nedoporučují aplikaci tvrzeného ochranného skla, že prý to může mít na funkci telefonu. Já ale chci mít nový telefon chráněný a aby i trochu vypadal.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 01-07-2020 05:09 PM
@dolphiny23 Jak jste dopadla na prodejně, máte novou folii ?
Pokud Vám prosím nějáká moje odpověď pomohla, můžete ji Přijmout jako řešení ? Děkuji Vám
o 23-06-2020 11:30 PM
Hezký den @dolphiny23
Je to bohužel známý neduh flipových pouzder, v kabelce/kapse či batohu se může mezi pouzdro a display dostat drobný prach, který způsobí vlásečnicové škrábance. Škrábance mám na fólii již také, a to telefon nosím v kapse vždy samostatně.
Pokud chcete kvalitnější fólii, která má do jisté míry "samoopravný" efekt, můžete si zakoupit folii např. od značky Spigen - jedná se o speciální hydrofolii, která se instaluje namokro - v balení jsou 2 kusy, ale je nutné ji nalepit sám.
Další možností je navštívit prodejny Samsung, kde Vám nalepí také hydrofolii od značky Zagg - Invisible Shield. Mají v nabídce několik typů - od 499 Kč až do 699 Kč myslím. Na fólii je poskytována doživotní záruka výměny, kdy Vám poškozenou či odloupnutou folii kdykoliv vymění za novou za cenu 99Kč.
o 24-06-2020 06:58 AM
Ještě upřesním, že v Samsungu teď mají ještě lepší model, který ale zatím nemám vyzkoušený, jeho cena je 899 Kč a má v sobě i filtr modrého světla. Název jsem bohužel zapomněl.
Tu fólii, kterou zmiňoval @fajnSnek doporučuju, výhodou je, že vám ji v obchodě nalepí a máte na to garanci.
o 24-06-2020 09:08 AM
Moc děkuji za odpovědi😄 I když nerada, tak dnes na Samsung prodejně budu velmi nespokojená zákaznice. Mám ještě problémy týkající se cashbacku za starý telefon. Odešla jsem od Huawei, a zatím jsem velmi zklamaná. Místo, abych měla "radost" z nového telefonu, tak pořád jen řeším...
o 24-06-2020 11:33 AM
Dobrý den @dolphiny23
Nevím jestli Vám na prodejně ohledně cachbacku pomohou, ale můžete to zkusit. Věřím, že radost z nového telefonu brzo přijde, S20 je skvělý telefon, a určitě brzy odhalíte jeho přednosti.
Můžeme Vám s něčím ještě poradit ?
o 24-06-2020 03:09 PM
Uživatel
@fajnSnek , moc děkuji za zájem. Jste první člověk ze Samsungu, který projevil ochotu skutečně něco řešit a pomoci.Vážně nechápu, že váš oficiální customer helpdesk poradí zákazníkovi, ať se škrábnutou fólií, nedělá prostě nic. Já také pracuji s lidmi (v cizím jazyce...ne vždy příjemnými), ale toto bych si nedovolila.
Problém s cashbackem je takový, že až po mé opakované urgenci byla moje registrace zaevidována po týdnu od vyplnění formuláře. Dodnes mám platbu pouze za odkup z MP, bonus zatím ne.
Ráda bych uvěřila, že už v budoucnu budu se Samsungem spokojená, a nestrávím spoustu dalšího času řešením nějakých dalších problémů.
U mých předchozích telefonů jsem nikdy nic takového řešit nemusela...a vážně jsem ten typ člověka, co customer service využívá spíš vyjímečně.
H😀
o 01-07-2020 05:09 PM
@dolphiny23 Jak jste dopadla na prodejně, máte novou folii ?
Pokud Vám prosím nějáká moje odpověď pomohla, můžete ji Přijmout jako řešení ? Děkuji Vám
o 01-07-2020 05:15 PM
Dobrý den, ano mám novou ochrannou fólii, tu dražší. Kolegovi na prodejně jsem o mých peripetiích říkala. V rámci svých možností se snažil pomoci.
Platba za cashback stále na můj účet nepřišla. Zítra se chystám volat na infolinku, stále je to v limitu 35dní.
Tak snad už bude lépe😃
o 01-07-2020 09:24 PM
Dobrý večer @dolphiny23
Tak snad budete již spokojená, peníze Vám dorazí co nejdříve. Když budete s něčím poradit, tak nám opět napište.
fajnSnek
o 10-07-2020 12:04 PM
Ochrane sklo jde nalepit, jen musíte dát znovu nový otisk prstu.