Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ochrana pred náhodným dotykom

(Téma vytvořeno: 04-12-2022 07:39 PM)
1116 Zobrazení
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Zdravim. Na mojej galaxy s20 blbne ochrana pred náhodným dotykom po update na Android 13. Som v tme a chcem odblokovat telefon, ťahám po tom zamku no vobec to nechce odomknúť. Toto sa mi nestavalo vzdy som vedel odblokovať a teraz to proste nejde. Nechcem to vypinat je to super funkcia hlavne vo vrecku.Ďakujem za rady
0 Like
9 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Nový spôsob ochrany pred náhodným dotykom trošku "hnevá" aj mňa. Jediný spôsob, ako sa mi to darí na prvý krát je podržať prst na displeji a pomaly potiahnuť smerom k odblokovaniu. Ale ozaj pomaly, aby človek vyplnil celý ten "swipe" pre odblokovanie...

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Mne na S22 ultra sa nedavno stalo, ze som to potiahnutim (akymkolvek) nevedel odomknut. Musel som si zapnut svetlo. Ale tuto ochranu odomykam tak raz za rok takze som to neriesil. Medzicasom som robil na telefone akurat wipe cache partition, tak neviem ci to bude tym, ale teraz ked to skusam prekrytim vrchnej casti fonu, tak uz funguje v pohode.
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Mne práveže ani to nefunguje
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Skúste vymazať medzipamät aplikácie Zamknutá obrazovka
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Skúsil som a nič no... tak len počkať na one ui 5.1 ktoré snáď príde aj s novším a lepším odomykaním. Ale ďakujem za ochotu
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
No, ešte by som skúsil aj ten Wipe Cache. Ten osobne robím vždy po každej aktualizácii...
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
A ako sa to robí? Nevymaze mi to nic?
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Postup pre Wipe Cache:

1. Vypnite zariadenie

2. Pripojte zariadenie k PC skrz USB kábel (malo by to fungovať aj keď pripojíte USB-C slúchadlá)

3. Stlačte naraz tlačidlo zvýšenie hlasitosti (Volum-Up) a tlačidlo vypnutia (Power off)

4. Keď sa zobrazí logo Android, uvoľnite tlačidlá.

5. Počkajte pokiaľ sa zobrazí Recovery menu

6. Tlačidlom zníženia hlasitosti (Volume-down) sa preklikajte na "Wipe Cache Partition"

7. Tlačidlom vypnutia (Power-off) potvrďte voľbu

8. Tlačidlom zníženia hlasitosti (Volume-down) prejdite na možnosť "Áno" (Yes) a tlačidlom vypnutia (Power-off) potvrďte voľbu

9. Pokiaľ prebehne Wipe Cache úspešne, zvýrazní sa možnosť reštartu systému (Reboot system now)

10. Reštartujte telefón

Bez kroku č. 2 sa už do "Recovery menu" nedostanete...

0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Ok ďakujem krásne vyskúšam
0 Like