Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Obnovení hesla Zabezpečené složky

(Téma vytvořeno: 08-10-2022 12:28 PM)
3007 Zobrazení
Kuba82
Student
Možnosti
Mám nastaveno přihlášení do zabezpečené složky pomocí otisku prstu. Ovšem po aktualizaci nejsem schopný se takhle do složky dostat, obrazovka možnost nenabízí, píše zadejte po restartu heslo (které jsem už zapomněl) a nemůžu za boha přijít na způsob, jak heslo obnovit. Dle fóra samsung by na té obrazovce měly být tři tečky pro vstup do menu a změně hesla, ale nejsou. Má s tím někdo zkušenost, popřípadě ví, jak heslo obnovit? 
0 Like
6 Odpovědi
Kuba82
Student
Možnosti
Takhle vypadá obrazovka. Ani možnost otisku ani žádné tři tečky v rohu pro vstup do menu20221008_122322_21551_1665225049.jpg
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, po restartu chce heslo jak telefon, tak zabezpečená složka, je to bezpečnostní opatření. Ani nevím, kdy naposledy to bylo jinak. V každém případě heslo nejde opět z bezpečnostních důvodů obnovit. 

Nedá mně to, abych nepřipomněl můj článek, který jste si asi bohužel nepřečetl: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/pou%C4%8Dme-se-od-babi%C4%8Dek/m-p/1316017#M369

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, nevím jak je to u hesla, ale v případě pinu, pokud ho tam zadáte chybně, tak se Vám pod jeho polem objeví tlačítko: Zapomenutý PIN kód a lze ho po přihlášení k Samsung account obnovit.

Zkuste to a dejte vědět, jestli Vám to funguje.
Kuba82
Student
Možnosti
Na S21 FE?
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Na S22 Ultra
0 Like
jesterka1
First Poster