Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nedostatky po týdnu používání

(Téma vytvořeno: 27-05-2019 10:39 AM)
3418 Zobrazení
5ta1da
Voyager
Možnosti

Po týdnu s S10e jsem celkem rozladěn ze spousty drobností, díky kterým jde zážitek z používání telefonu do kopru:

• nefunkční proximity senzor: telefon se samovolně odemyká v kapse u kalhot, v náprsní kapse u bundy i na zádech v kapse u cyklistického dresu, spouští se foťák, nahrávají videa, prostě děs. Jediné co pomůže je vypnout ve Smart Locku detekci nošení na těle a zrušit propojení zámku s bluetooth sluchátky. To má ale zase za následek nutnost neustálého odemykání telefonu, což mě štve (rozpoznávání se nechytne kvůli brýlím a přilbě)
  • nefunkční jakýkoliv oficiální způsob světelného upozornění na zmeškané hovory a SMS – tohle je ostuda (AOD nemá volbu aby se zapnulo po události, osvětlení okrajů nefunguje ani pro nativní aplikace natož pro apps třetí strany, průstřel pouze neoficiálně a velmi nepohodlně a obtížně)
  • absence Double tap to sleep (řeším v jiném vláknu)
  • absence funkcí vzrůstající úroveň hlasitosti u vyzvánění a budíků – tohle snad jako v roce 2019 nemůžou myslet vážně
  • indoor video mě velmi zklamalo (šum, komprese, fleky…pouze FHD)
  • launcher: hodně chudé možnosti nastavení (přechody, nekonečný cyklus, …), dále jsem nepřišel na to, jak se dostat do setupu live wallpaperů
  • dialog Bluetooth který se objeví po zapnutí přepínačem v horní liště – nechápu k čemu je tam dobrý, akorát to vyžaduje další dotyk navíc
  • tlačítko Bixby nejde přemapovat, dokud neabsolvuji úvodní setup, což nechci
  • absence nativní notifikace od budíku, která by umožnila blížící se opakovaný alarm jednorázově přeskočit (nejlepší vylepšení budíku za X posledních let)
  • zabezpečené WIFI od McAfee – WFT? Jakési kredity/předplatné – trochu přes čáru, ne? Proč tohle jen není volitelné, ale napevno zapečené v telefonu?

Zrovna stahuji nový update ASE5, tak uvidíme, jestli se něco změní...

0 Like
12 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

@Fujinek 

Skoro bych věřil, že prostě ti ten teleofn nesedl, ale ty řeči jako že se za 8 let nic nezměnilo (navíc špatně počítáš), to je mimo. S S6 přišla velká revoluce a od té doby je tu průběžná evoluce hardware. Software prošel revolucí s příchodem OneUI. Pokud to nevidíš, tak to musíš dělat schválně.

Pokud bys popsal nějaké konkrétní probémy, pokusili bychom se ti poradit, ale tys sem přišel jen plivat, a to se mi nelíbí - a napsal bych to, ať by už šlo o jakoukoliv značku.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Fujinek
Journeyman
Možnosti

Napsal jsem výše s čím nejsem spokojen. Ta nadstavba  prostě není pro každého a nestydím se přiznat,  že jsem udělal špatné  rozhodnutí :winking-face:

ROBERT164
First Poster
Možnosti

Bohužel, ale musím se přidat. Samovolné spouštění v kapse, nefunkční světelná signalizace, při horším wifi spojení automaticky se připojuje přes mobilní data...

0 Like