Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nastavení e-mailu od Seznamu

(Téma vytvořeno: 10-03-2019 08:51 PM)
1974 Zobrazení
DaveCZ
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, 

má někdo problém s přihlášením do e-mailové schránky od Seznamu? 

Mám schránku na doméně "@email.cz" a jsem si jistý nastavením. Postupuji dle návodu uvedeném zde: https://napoveda.seznam.cz/cz/email/android/imap-nastaveni-pro-android/  - takže porty sedí, adresy serverů sedí, ale vždy mi to napíše, že server nereaguje nebo nebylo možné si účet ověřit. 

Zkoušel jsem i přímo aplikaci E-mail od seznamu. Ale ani skrz ní se nemůžu přihlásit. Píše mi to: "Službě Email.cz se nepodařilo ověřit uživatele." Přitom v této aplikace se nic nenastavuje. Jen uživ. jméno a heslo. 

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak to je zvláštní, protože potom by to muselo minimálně v té aplikaci Email.cz fungovat určitě, teda za předpokladu, že zadáváš správně heslo. Dělá to takhle na WiFi i datech?

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Občas se tohle stává, nastavení routeru, DNS a tak nějak :smiling-face:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Pokud máte nastaveno dvoufázové ověření účtu, je potřeba si v nastavení na Seznamu vygenerovat druhé heslo, které se bude používat pro přihlašování do emailových klientů.

DaveCZ
Apprentice
Možnosti
To právě nastavené nemám.
0 Like
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak to je zvláštní, protože potom by to muselo minimálně v té aplikaci Email.cz fungovat určitě, teda za předpokladu, že zadáváš správně heslo. Dělá to takhle na WiFi i datech?

DaveCZ
Apprentice
Možnosti

Odpojil jsem se od Wi-FI a zabralo to. Všechno se načetlo a připojil jsem se. Připadám si jako blázen. 🙂

Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Občas se tohle stává, nastavení routeru, DNS a tak nějak :smiling-face:

0 Like