o 25-02-2019 12:42 PM
Zdravím všechny.
I když jsem měl možnost si s telefonem dost pohrát už při představení, tak mi stále vrtala hlavou absence notifikační diody. Zajel jsem tedy do Alzy s cílem odzkoušet telefon. Je pravda, že jak někteří již psali, tak u fotoaparátu se při přepínání na přední kameru objeví animace kolem "výřezu", ale tato animaci už se dále něják nezobrazuje...
Je sice pravda, že demo telefony jsou dost omezené, ale i tak mi přijde, že Samsung na tohle nemyslel, a předpokládal, že plnohodnotnou náhradou za LED bude AOD. Je to škoda, protože já jsem na LED už od dob S2 zvyklý, a kromě notifikací to byl dobrý pomocník i při nabíjení....
Poprosím tedy někoho kdo má přístup nebo již má plnou verzi telefonu, tak zda by to odzkoušel.
Díky
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 26-02-2019 07:14 PM
tady je citace z jedné z prvních recenzí: Bohužel se nedostalo na LED diodu. Notifikace si už zobrazíte jen pomocí funkce Always On Display. Nedá se využít například osvětlení kolem selfie kamery.
03-04-2019 10:24 PM - upraveno 03-04-2019 10:25 PM
Holey Light (S10 LED Notifications)
Holey Light is an S10 Notification LED emulation app. It animates the edges of the camera cut-out as a replacement for the sadly missing LED. It will only light up for notifications that would have lit up the LED if the S10 had one. This is for S10/S10e/S10+ only! It will crash (wont-fix) on any other device! My personal test device is the plain S10, if things are out of whack on the other models, let me know.
Features
- Emulates notification LED
All the details!
Please read README @ GitHub, it covers a bunch of things you should know.
Freedom!
This app is free, without in-app purchases (there may be a donate button at some point), without ads, without tracking, but with GPLv3 sauce.
Download
You can grab it from Google Play.
Feedback
You can feedback here. Or in the GitHub issue tracker.
The workings of the app are quite intricate, so describe what is happening in minute detail.
TODO
You can find the TODO list in the issue tracker.
2019.04.03 - v0.20
- Fix compatibility with Qualcomm devices
- Add animation size/position/speed fine-tuning
- Add notification color override
- Clarify various error messages, popups, descriptions
- Show a test notification while the app's UI is open
2019.04.02 - v0.10
- Initial release
https://forum.xda-developers.com/galaxy-s10/themes/app-holey-light-t3917675
o 26-02-2019 09:19 AM
Naprostý souhlas, nevím proč se od notifikačních diod opouští. Ale do S10 půjdu
o 26-02-2019 09:20 AM
Já ji mám vypnutou Protože bliká od rána do večera a všechna oznámení mám na hodinkách.
o 26-02-2019 09:22 AM
Pravdaaa, hodinky jsou super řešení jak nic nezmeškat
o 26-02-2019 09:25 AM
Ale to svítící mezikruží na S10 by se mi líbilo a nechal bych to zapnuté.
o 26-02-2019 10:51 AM
presne som toto aj ja riesil ze ci tam je notifikacna dioda alebo nie ... ja si viacmenej neviem telefon predstavit bez nej lebo je velmi uzitocna aj ked mam na rokuach stale hodinky .. myslim si ze neni ziaden problem nahradit diodu softwarovou upravou aby displej simuloval diodu.. nieco ako AOD ale iba klasicke blikanie pixelov ...
o 26-02-2019 11:14 AM
V práci na shcůzkách prostě AOD používat nemůžu, protože to ruší, ale dioda byla efektnivní řešení. Navíc opravdu byla užitečná při nabíjení, kdy se mi stalo, že jsem měl povytaženou nabíječku nebo kabel, a hned jsme viděl, že telefon nenabíjí...
Tak budu vyhlížet první recenze, jak to dopadne, třeba to bude řešeno SW...
o 26-02-2019 07:14 PM
tady je citace z jedné z prvních recenzí: Bohužel se nedostalo na LED diodu. Notifikace si už zobrazíte jen pomocí funkce Always On Display. Nedá se využít například osvětlení kolem selfie kamery.
o 24-03-2019 04:03 PM
LED Dioda se v telefonu nachází.
Je umístěna nad ikonkou napájení přímo v Displeji.
Co jsem sledoval Samsung ji nijak nevyužívá a je skryta. Funguje jen tehdy když s někým telefonujete a bliká jakousi hnědou barvou.
Myslím si , že v další aktualitaci bude místo LED diody fungovat spíše okraj okolo přední kamery.
o 24-03-2019 05:13 PM