Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mizející kontakty S21

(Téma vytvořeno: 15-02-2022 08:11 PM)
1189 Zobrazení
IY85
Explorer
Možnosti
Zdravím, setkal se někdo z vás s tím, že by mu mizely nějak různě různé kontakty z telefonu? Děje se mi to poslední cca měsíc 1x týdně. Zmizelé kontakty najdu pak v koši, ale vím, že já jsem žádné kontakty nemazal....  Vůbec tomu nerozumím. Diky za radu. 
0 Like
17 Odpovědi
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,nic takového nepozoruji
0 Like
Camellk
Pioneer
Možnosti
Já zas pozoruji, že One UI bude asi těžce nepovedený a dělá si co chce
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
One UI obecně nebo konkrétní verze?
0 Like
Camellk
Pioneer
Možnosti
One UI 4
0 Like
svandys
Pioneer
Možnosti
Ano, deje se mi to taky.
Do ted se mi pouze odparovavaly kotakty od vychozi SIM. Vychozi SIM pro volani jsem uz u kazdeho rozparovaneho kontaktu zadaval nekolikrat a stale ji zapomina.
A dnes jsem hledal kontakt, ktery jsem mel zarucene ulozeny a nikde neni. Ani v kosi, ani na google uctu. Proste je pryc. A rozhodne jsem ho nemazal ja, protoze ho potrebuji na dalsi veci.
Kdyz jsem zapnul zpravy, tak tam jmeno probliklo a zmizelo a ukazuje se mi pouze cislo.
0 Like
LuckaS21
First Poster
Možnosti
Ahoj mám stejný problém, prosím podařilo se vyřešit? Furt doplňuji a vždy tak týden vydrží a zase nějaké zmizí ..
0 Like
IY85
Explorer
Možnosti
Nevím, co to způsobilo, ale přesto, že mám některé uložené kontakty v Koši, tak z telefonního seznamu nezmizely... Nechápu to ....ale od cca 20.2. mi žádný kontakt nezmizel.
0 Like
mrBlackp
Apprentice
Možnosti

Zdravím, mám podobný problém. I když kontakt zadám přímo na mobilu, není k nalezení. Ale lze ho nalézt v v kontaktech zpráv. A pokud mi "ztracený" volá, zobrazí se mi na dispu. Proč??

0 Like
SkiddTJ
First Poster
Možnosti
Přesně tohle se mi teď děje také..
0 Like