Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jste spokojení?

(Téma vytvořeno: 05-03-2022 07:57 PM)
649 Zobrazení
S0far
Explorer
Možnosti
Zdravím, rád bych znal váš názor na značku Samsung. Ideálně od dlouhodobých uživatelů. Jste spokojeni s produkty a líbí se vám, kam značka směřuje? 
Za sebe musím říct, že jsem extrémně zklamaný, u Samsungu jsem od S8. Od té doby kupuji S series telefony, používám Buds+ a Galaxy watch. Nicméně už mě přestalo bavit, že jako středoevropan jsem zákazník druhé kategorie, za stejné peníze dostávám horší procesory, méně paměti a barevných variant. Takhle svoje zákazníky nešidí ani noname čínské značky. 
Poslední tečkou pro mě byl S21 Ultra. Po aktualizaci na Android 12 problémy se sekáním, nízká obnovovací frekvence, zahřívání. Po factory resetu vše v pořádku. Hned po další (lednové) bezpečnostní záplatě znova to stejné. Rada od podpory vždy stejná "Proveďte reset do továrního nastavení" vážně mám každý měsíc dělat factory reset u telefonu za 35 tisíc, aby se choval jako vlajková loď a ne jako krám za 3 tisíce? Do toho přišel S22 Ultra..v Evropě znovu s horším procesorem.

Doklepu ten půlrok s tímhle sekajícím se krémem a na podzim přebíhám na iOS, který nemám rád, ale aspoň funguje.

12 Odpovědi
Pd810
Voyager
Možnosti

Ahoj @S0far ,

Ja používam Samsung od Galaxy S3, bol to môj prvý Galaxy a funguje dodnes. Od Galaxy S3 som vlastnil, Galaxy S5, Galaxy A5, Galaxy A8, Galaxy S10 lite a aktuálne toto píšem na mojej novej S22 Ultra. Taktiež vlastním hodinky Galaxy Watch3 a slúchadlá Buds2 (predtým som mal aj hodinky Gear S2 a slúchadlá Galaxy Buds). Toto boli produkty iba z "mobilnej divízie" Samsungu. Používam aj 4K Smart TV, práčku, monitor, či disky od Samsungu. Považujem sa za fanúšika značky, a musím povedať, že Samsung ma nikdy nesklamal. Všetky produkty čo som vymenoval stále fungujú a veľmi rád ich zoberem do ruky a pospomínam čo bolo pred x rokmi. 

Ja osobne som spokojný kam značka smeruje. Celý ekosystém je viac prepojený a navyše spolupracuje s inými značkami (napr. Microsoft). Zariadenia a služby sú veľmi kvalitné (mám skúsenosti s reklamáciou cez Mohe Galaxy).

One UI je úžasný, jednoduchý, prehľadný, proste to najlepšie prostredie.

Kvalita produktov je neporovnateľná z inými značkami, hlavne tými čínskymi. Mal som skúsenosť s rôznymi made in china produktami a hotové peklo, naozaj nikdy viac (hlavne Lenovo).

Ale teda zamerajme sa na mobilné zaruadenia. Každý raz čo som upgradoval moje Galaxy to bol skok, áno, vždy menší a menší, ale ak sa rozumieš do techniky, tak vieš, že už neprichádzajú také veľké skoky, pretože HW, ktorý sa momentálne používa je už natoľko vyspelý.

Moje aktuálne zariadenie S22 Ultra, je proste geniálne, tu nie je o čom. A neviem podľa čoho si usúdil, že S22 má v EU horši procesor, keď to nemáš ako porovnať, ale ok. 

Mal som aj Snapdragon, aj Exynos. Pri bežnom používaní rozdiel naozaj necítiš. (Ps: nie vždy bol Exynos horší ako Snapdragon a hlavne pri Exynose vieš, že vývojári Samsungu pracujú na updatoch a optimálizácií).

Ako som už povedal, ja som som Samsungom veľmi spokojný a páči sa mi kam smeruje - udržateľnejšie produkty, dlhá SW podpora, HW hodný 21. storočia a ekosystém.

Capita151W
Helping Hand
Možnosti

Já za sebe, jen v krátkosti:

Se značkou Samsung jsem taky spokojený (měl jsem mobily S7, S10e a teď mám S21 + máme tablet, pračku a 4K TV). Nikdy jsem s ničím neměl žádný problém - i když je jasné, že v tom je i štěstí...

K tomu "zákazník druhé kategorie":

Je pravda, že kdybych nebyl člověk co se pohybuje po "fórech", tak bych vůbec netušil že tam mám jiný procesor. Nikdy jsem nezažil přehřívání, nebo sekání, nebo něco kdy by ten Exynos "nestíhal". Nicméně je potřeba říct, že chápu, že dávat do mobilů vlastní procesory je asi levnější než je kupovat od qualcommu. Ale když jsou ty vlastní tak dobrý, tak proč je teda Samsung nedává celosvětově? Víme proč no:/ Tohle mi taky přijde nefér...

Jinak plně chápu tvoje rozhořčení pokud máš výše uvedené potíže s S21 Ultra- to by mi taky lezlo na nervy. Já mám tu obyč S21 a za rok používání ani jeden problém. Factory reset jsem nedělal nikdy...

Takže tak:)

JanTar
Helping Hand
Možnosti
Já jsem u Samsungu 10 let a popravdě už mi taky dochází trpělivost. Kupuji vždy cca rok starou vlajku S řady a střídám tak po 3 letech. Třeba taková S 7, ta škubala animace už jako nová, ale jinak super stroj. Teď mám S10e. S A10 běhala bez sebemenších problémů, po A 11 už to nebylo ono a teď po A12 zase sem tam škube, ale kde škube animaci zcela pravidelně je při rozbalení ovládacího centra z horní lišty, takové to druhé potažení a ještě při probuzení displeje je posun hodin z AOD, tam je trhnutí prakticky vždy. Naopak, když displej zhasnu, je posun hodin na AOD bezchybný. Zajimavé je, že to trhání hodin je nejvíc vidět po restartu a po čase se zmírní, nicméně zůstává. Na A 11 to nebylo. Hard reset jsem dělal a dělá to i v nouzovém režimu. Jestli to Samsung neopraví a já se budu muset dívat na škubání pokaždé, když tel vezmu do ruky, tak taky končím. Je hezké, že má Samsung dlouhou podporu, ale když pošlou do placu takovej nedodělek, tak taková podpoora je na nic.
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @S0far,

já osobně mám dlouholeté zkušenosti se značkou Samsung a opravdu po pravdě říkám, že jsem neměl žádný výrazný problém, kvůli kterému bych si řekl, že přecházím ke konkurenci. Naopak, když si babička koupila Huawei za cca 6000 Kč, který se po roce totálně sekal a zpomaloval, doporučil jsem jí Samsung telefon, který má již 2 roky a je s ním spokojená. iPad, který měla nějakou dobu mamka se časem také vyměnil za tablet Samsung a také spokojenost. U toho iPadu byl zase strašný opruz zálohovat fotky, dávat tam písničky, videa se musela převádět do formátu které podporuje iPad, vše muselo být spojené s jedním PC s nainstalovaným iTunes - pokud byl jiný PC tak pak zase neseděla knihovna iTunes apod. U tabletu s Androidem nic takového není a dnes má také Samsung tablem a je spokojená. Poslední "klasický" telefon jsem měl Note10+ a nějaký čas S20+ a nemohl jsem si stěžovat. Teď už cca 2 roky používám rozkládací telefony (Fold 1, Z Flip, Fold2) a rozhodně bych neměnil. Tohle je můj osobní názor a neříkám to proto, že jsem zde na fóru Samsung Maker, ale že to tak opravdu cítím a měl jsem možnost vyzkoušet i jiné značky i platformu.

Hezký den.

Dandys80
Journeyman
Možnosti
Zdravím vespolek, taky se trochu přidám. Já sám mám samsung od S5 a ta pořad funguje a mladej ji má na hraní, kdyby tam nebyl android 4, který už není podporovaný, tak by to byl pořád výborný telefon. Potom jsem měl S7 edge, ta mi chcípla přesně týden po záruce, prý chyba na základní desce, tak potom S8+, tu jsem dal staršímu klukovi, pak S9+ a tu jsem vyměnil později za S 10+. Asi nejpříjemnější prostředí se mi líbilo u S7 edge. S8 a S9 už moc ne. Nejvíc mi otravuje bixbi. Teď mám S10+ a pracovní mám xcover 4s. Je menší a na obyčejný věci stačí. Už taky nejsem tolika spokojený, tak jako dříve. Mě osobně vadí, absence konektoru na sluchátka, jelikož nemám rád bezdrátová sluchátka a absence paměťové karty. Nepřemýšlím o ipadu nebo čínských tel., ale známý má značku o které se moc nemluví a taky je výborná. Je to sony, měl xperii 1lll 5G a říká, že je supr. Teď má pár dní xperii pro-l a tp se prý k žádnýmu telefonu přirovnat nedá. Tak nevím, každý si pochopitelně stojí za svým. Ale možná ho taky vyzkouším. Pěkný den přeji.
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
Po mých mých strastiplných anabázích za posledních cca 11 let se SONY, XIAOMI a taky chvíli IPHONE ....teď vlastním 3 týdny S22 ULTRA a je to jako přesednout ze Škodovky do BMW.
Ale chápu, že i u seberenomovanější značky zpravidla stačí jeden nepovedený kus ze série 100 000 kusů a zrovna si ho člověk koupí.....Pak je to smůla a opruz.
richardtajemny
Pioneer
Možnosti
Se značkou Samsung jsem byl v 90% případů spokojen. Mám televizi, mobil,hodinky, sluchátka tablet. Spolehlivost byla vždy solidní. Co se týká telefonů tak jsem za rok klidně vystřídal 2-3 vlajky všech značek a vždy se rád vrátim k Samsungu. Líbí se mi UI, ta možnost nastavení, upravení všeho. Poslední dobou je i rychlost aktualizací velmi solidní. Display bezkonkurenční, foťák super jeden z nejlepších a v zoomu úplně nejlepší. Teď mě jen u nejnovější S22U trápí pár věcí ale to se určitě vyřeší časem updatem jak to bývá zvykem. Procesor Snapdragon vs Exynos třeba z S21 série je dnes už výkonově podobný po roce aktualizací. Takže předpokládám že v následujících měsících se ty rozdíly u současných vlajek snap vs exy taky vyváží.
Bigtatka
Pathfinder
Možnosti
Jako majitel stejného telefonu a jen pro moji zvídavost - co tě trápí na S22U ?
0 Like
richardtajemny
Pioneer
Možnosti
Častý problém že se mi lidi nedovolaji, přijde jen SMS zmeškaný hovor. Pak zamrzání na zamykací obrazovce a následné restartování mobilu a celkově občasné sekání
0 Like