05-03-2022 07:57 PM - upraveno 05-03-2022 08:31 PM
o 05-03-2022 10:50 PM
Ahoj @S0far ,
Ja používam Samsung od Galaxy S3, bol to môj prvý Galaxy a funguje dodnes. Od Galaxy S3 som vlastnil, Galaxy S5, Galaxy A5, Galaxy A8, Galaxy S10 lite a aktuálne toto píšem na mojej novej S22 Ultra. Taktiež vlastním hodinky Galaxy Watch3 a slúchadlá Buds2 (predtým som mal aj hodinky Gear S2 a slúchadlá Galaxy Buds). Toto boli produkty iba z "mobilnej divízie" Samsungu. Používam aj 4K Smart TV, práčku, monitor, či disky od Samsungu. Považujem sa za fanúšika značky, a musím povedať, že Samsung ma nikdy nesklamal. Všetky produkty čo som vymenoval stále fungujú a veľmi rád ich zoberem do ruky a pospomínam čo bolo pred x rokmi.
Ja osobne som spokojný kam značka smeruje. Celý ekosystém je viac prepojený a navyše spolupracuje s inými značkami (napr. Microsoft). Zariadenia a služby sú veľmi kvalitné (mám skúsenosti s reklamáciou cez Mohe Galaxy).
One UI je úžasný, jednoduchý, prehľadný, proste to najlepšie prostredie.
Kvalita produktov je neporovnateľná z inými značkami, hlavne tými čínskymi. Mal som skúsenosť s rôznymi made in china produktami a hotové peklo, naozaj nikdy viac (hlavne Lenovo).
Ale teda zamerajme sa na mobilné zaruadenia. Každý raz čo som upgradoval moje Galaxy to bol skok, áno, vždy menší a menší, ale ak sa rozumieš do techniky, tak vieš, že už neprichádzajú také veľké skoky, pretože HW, ktorý sa momentálne používa je už natoľko vyspelý.
Moje aktuálne zariadenie S22 Ultra, je proste geniálne, tu nie je o čom. A neviem podľa čoho si usúdil, že S22 má v EU horši procesor, keď to nemáš ako porovnať, ale ok.
Mal som aj Snapdragon, aj Exynos. Pri bežnom používaní rozdiel naozaj necítiš. (Ps: nie vždy bol Exynos horší ako Snapdragon a hlavne pri Exynose vieš, že vývojári Samsungu pracujú na updatoch a optimálizácií).
Ako som už povedal, ja som som Samsungom veľmi spokojný a páči sa mi kam smeruje - udržateľnejšie produkty, dlhá SW podpora, HW hodný 21. storočia a ekosystém.
o 06-03-2022 09:32 AM
Já za sebe, jen v krátkosti:
Se značkou Samsung jsem taky spokojený (měl jsem mobily S7, S10e a teď mám S21 + máme tablet, pračku a 4K TV). Nikdy jsem s ničím neměl žádný problém - i když je jasné, že v tom je i štěstí...
K tomu "zákazník druhé kategorie":
Je pravda, že kdybych nebyl člověk co se pohybuje po "fórech", tak bych vůbec netušil že tam mám jiný procesor. Nikdy jsem nezažil přehřívání, nebo sekání, nebo něco kdy by ten Exynos "nestíhal". Nicméně je potřeba říct, že chápu, že dávat do mobilů vlastní procesory je asi levnější než je kupovat od qualcommu. Ale když jsou ty vlastní tak dobrý, tak proč je teda Samsung nedává celosvětově? Víme proč no:/ Tohle mi taky přijde nefér...
Jinak plně chápu tvoje rozhořčení pokud máš výše uvedené potíže s S21 Ultra- to by mi taky lezlo na nervy. Já mám tu obyč S21 a za rok používání ani jeden problém. Factory reset jsem nedělal nikdy...
Takže tak:)
o 06-03-2022 09:51 AM
o 06-03-2022 10:03 AM
Dobrý den @S0far,
já osobně mám dlouholeté zkušenosti se značkou Samsung a opravdu po pravdě říkám, že jsem neměl žádný výrazný problém, kvůli kterému bych si řekl, že přecházím ke konkurenci. Naopak, když si babička koupila Huawei za cca 6000 Kč, který se po roce totálně sekal a zpomaloval, doporučil jsem jí Samsung telefon, který má již 2 roky a je s ním spokojená. iPad, který měla nějakou dobu mamka se časem také vyměnil za tablet Samsung a také spokojenost. U toho iPadu byl zase strašný opruz zálohovat fotky, dávat tam písničky, videa se musela převádět do formátu které podporuje iPad, vše muselo být spojené s jedním PC s nainstalovaným iTunes - pokud byl jiný PC tak pak zase neseděla knihovna iTunes apod. U tabletu s Androidem nic takového není a dnes má také Samsung tablem a je spokojená. Poslední "klasický" telefon jsem měl Note10+ a nějaký čas S20+ a nemohl jsem si stěžovat. Teď už cca 2 roky používám rozkládací telefony (Fold 1, Z Flip, Fold2) a rozhodně bych neměnil. Tohle je můj osobní názor a neříkám to proto, že jsem zde na fóru Samsung Maker, ale že to tak opravdu cítím a měl jsem možnost vyzkoušet i jiné značky i platformu.
Hezký den.
o 06-03-2022 10:52 AM
o 06-03-2022 11:16 AM
o 06-03-2022 12:42 PM
o 06-03-2022 06:57 PM
o 07-03-2022 11:29 AM