Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galerie záloha SD karty onedrive

(Téma vytvořeno: 17-10-2022 03:30 PM)
339 Zobrazení
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den, všiml jsem si že v aplikaci galerie je možnost zálohovat data na SD kartu. Když na to kliknu tak se nic neděje, zkoušel jsem vymazat cache, obnovit, vymazat data, spojit s onedrive odpojit a stále se nedaří synchronizovat. Na onedrive vidím pouze složky z interní paměti

image

2 Odpovědi
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Tak jsem udělal tovární nastavení a nainstaloval aktualizaci i když to píše že je složka z sd karty synchronizovana tak fotky ,videa na onedrive nejsouScreenshot_20221017-184905_OneDrive.jpgScreenshot_20221017-185009_Gallery.jpgScreenshot_20221017-185001_Software update.jpg
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, přímo s tímto Vám bohužel nepomůžu, sám tento způsob zálohy nepoužívám, protože je obousměrné, a to je pro mě k ničemu. Navíc můj telefon nemá SD kartu.

Doporučil bych ale vaší pozornosti apliakci Folder Sync ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.full ) která umí zálohovat prakticky cokoliv kamkoliv, a to jedno i obou směrně. Sám ji používám už několik let k maximální spokojenosti. Umí samozřejmě i OneDrive, umí se spouštět podle plánu, ve spojitosti s Taskerem prakticky na základě čehokoliv, ale i v té nejjednodušší konfiguraci překonává prakticky vše, co jsem zatím jinde viděl.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro