Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S9 - externí mikrofon

(Téma vytvořeno: 05-06-2019 11:48 AM)
880 Zobrazení
0385
Apprentice
Možnosti

Zdravím. Má tu někdo zkušenost s připojením externího mikrofonu při nahrávání videa ?

Zatím jsem jich pár levnějších vyzkoušel i s využitím aplikace Open Camera, zatím vše bez úspěchu. 

Lepší a dražší mikrofony už zase chtějí OS Chrome nebo Windows. Díky za reakce

0 Like
7 Odpovědi
FatherTed
Navigator
Možnosti

Zdravím, mě by zajímalo, čím to připojuješ? To by mě nikdy nenapadlo. 🙂

0 Like
0385
Apprentice
Možnosti

Někde v recenzi jsem právě našel doporučení na aplikaci Open Camera, která by to měl mít ve svém nastavení, Skutečně si tam můžeš vybrat - připojit extérní mikrofon, ale nefunguje mě to. 

Microfon připojuji přes vstup na sluchátka cinchem.

0 Like
FatherTed
Navigator
Možnosti

Je to zajímavá myšlenka, ale osobně si myslím, že to nepůjde.  Nedokážu si představit, že by vstup přes sluchátka uměl nahrávat. 

0 Like
0385
Apprentice
Možnosti

No vlastně to zní logicky...., díky. Už se o to nebudu pokoušet. T

čiko
First Poster
Možnosti

Ahoj, řeším úplně stejný problém, vypadá to, že to zřejmě nepůjde. Hledal jsem, kde se dalo, našel jsem stejnou radu jako ty, ale zprovoznit se to nedalo, ale třeba u staršího mobilu Xiaomi mi to překvapivě jde bez problému. 

Kdyby náhodu někdo věděl jak na to, bylo by to super.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Proč by neuměl nahrávat? Jak asi funguje drátové handsfree, které se také zapojuje přes jack? Jen to chce správně zapojit, bohužel jak, to netuším.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Mikael541
First Poster
Možnosti
Zdravím, zrovna řeším tento problém. Nevyřešil to už někdo. Někteří říkají že jim to jde bez problémů. Jedu přes TRRS což by mělo v pořádku fungovat ale nechce. Děkuji za odpověď jestli někdo bude vědět.
0 Like