Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S20 Ultra, problém s fotoaparátom

(Téma vytvořeno: 21-02-2022 06:22 PM)
308 Zobrazení
Matus5500
Student
Možnosti

Zdravím, v poslednom čase si všímam, že mi telefón začal zle zaostrovať. Hlavne na ľavej strane fotografie. Keď to porovnám zo starými fotografiami, tie sú ma úplne inej úrovni. Hlavne boli odfotené za približne rovnakých svetelných podmienok a z toho istého miesta. 

1. fotografia je výrez, 2. je celá a 3. je porovnanie zo starej fotky.  

Screenshot_20220221-160457_Gallery.jpg20220221_155349.jpgScreenshot_20220221-180536_One UI Home.jpg

6 Odpovědi
nexon101
Voyager
Možnosti
Riadny rozdiel na poslednej foto... Príde mi to ako keby úmysel od Samsungu dobabrat staré fony aby si človek povedal ze už nestojí to za nič a treba kúpiť novy... No aj tak sa dá...
0 Like
Matus5500
Student
Možnosti
Presne to iste napadlo aj mňa.
0 Like
Michal686
Voyager
Možnosti
Tiez si myslim ze samsung ludi nuti casom prejst na novsi model. Alebo nevydarena aktualizacia.
0 Like
nexon101
Voyager
Možnosti
Nech núti časom každý prejde možno ale ja osobne na iPhone rovno v budúcnosti. Mal som S7 Edge veľmi sa mi páčil odišla doska... Oprava? Vyše 300€ nie ďakujem môžem ho hodiť rybam do vody akurát... Teraz mam s20+ baterka hrúza exynos... Ďalší v poradí bude iPhone. A môže Samsung dávať akcie neviem aké. Hodnota tych fondov po roku klesne na polovicu tu nie je o com iPhone 6 rokov starý stále si ddrzi hodnotu 300€ pri Samsungoch do roka 🙂
0 Like
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Ak je to len na jednej strane fotky s najvacsou pravdepodobnosťou sa poskodil fotoaparát. Je možné, že vám spadol a nieco sa posunulo, podobný problém som mal na fotoaparate, ked mi po miernom naraze posunulo snímač. Dalej by som skusil vymazat cache appky a pripadne systemu ako takeho niekedy apky po aktualizacii zblbnu.
Polarna
Apprentice
Možnosti
Tiež som mal problém s ostrosťou snímkov. Potom som čočky preleštil nano-handričkou a voilà... ostrosť jak víno🤣20220403_073604_15831_1648964167.jpg
0 Like