Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Esim

(Téma vytvořeno: 25-04-2022 11:59 PM)
3467 Zobrazení
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Pozor na to, když si uděláte esim do telefonu, tak již nejde využívat žádná jiná klasická sim ve slotu 1 ani 2 současně. Bylo by dobré, kdyby na to Samsung nebo operátor aspoň upozornil. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
mkunc
Explorer
Možnosti
To je skutečně možné, že problém bude u operátora. Mám v tlf esim a Sim T-mobile, funguje bez problémů.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

19 Odpovědi
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Ale jde. Telefon je Dual Sim, takže buď obsadím sloty 2x fyzickou Sim nebo 1x fyzickou a 1x esim. Pochopitelně nejde esim + 2x Sim, to by nebyl Dual Sim, ale triple Sim...
0 Like
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Teď jsem to zkoušel, 1 sim a 1 esim, nefunkční obě najednou. Buď jedna nebo druhá. 2 sim vždy zapnuté nelze zapnout.
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
A co znamená zapnuté? Obě karty umí být v síti, z jedné jdou data (a jen ta datová je na 5g), jen z jedné lze souběžně volat. Jinak, pokud je fyzická Sim ve slotu 1, musí být esim jako slot 2, aby byly obě standby.
0 Like
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Abyste byli aktivní na obou číslech najednou i v průběhu hovoru, musíte si v nastavení telefonu zapnout funkci „Dvě SIM karty vždy zapnuté“. Ta funguje tak, že zapne přesměrování hovoru z jedné SIM karty na druhou a naopak. Potom, když budete například na SIM1 hovořit a někdo vám zavolá na SIM2, dojde k přesměrování tohoto telefonátu na SIM1, přičemž stávající (první) hovor na SIM1 bude podržen (volající bude informován o tom že hovoříte, jakmile hovor zvednete, budete spojeni), můžete se pak mezi oběma hovory přepínat.
0 Like
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Ano, ale teď říkám že to není funkční. Esim a sim dohromady nejde, buď jedno nebo druhé, spolu s hlaskou: při kontrole sim bude vypnutá esim.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To není pravda, zkoušel jsem to. Odpojí se SIM1, ale SIM2 je stále k dispozici.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Jestli to je dobře pochopitelně, mám sim 1 v telefonu a esim1 v telefonu. Sim 2 není. Takže když dám zapnout sim1, tak není funkční esim1Screenshot_20220426-081323_Call settings_18908_1650953622.jpg
0 Like
mkunc
Explorer
Možnosti
Mám na S22 5G - Sim ve slotu 1 a k tomu esim, obě aktivní. Klasická Sim mi nefungovala, pokud jsem ji vložil do slotu 2.Screenshot_20220426-094935_Call settings_3065_1650959375.jpg
0 Like
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Mluvím o s21 5g, sim ve slotu 1 a esim1, obě najednou nefunkční.
0 Like