Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Diakritika v SMS v S21

(Téma vytvořeno: 03-02-2022 11:22 AM)
5379 Zobrazení
JaroslavH1
Apprentice
Možnosti

Zdravím a mám dotaz. Při psaní SMS píši s diakritikou - čárky a háčky ve slovech. Po odeslání se mi zobrazí bez diakritiky a příjemci také přijde bez háčků a čárek. Co mohu mít špatně nastaveno. JaroslavH

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JaroslavH1
Apprentice
Možnosti

Měl jsem Google, tak jsem nyní změnil na Samsung zprávy a ode mne to chodí dobře, tak uvidíme..... 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň prajem 🙂
Pravdepodobne máte nastavené (zapnuté) používanie jednoduchých znakov.
Postup:
Otvorte aplikáciu Google správy -> 3 tečky vpravo hore -> Nastavenia -> klinúť na operátora, ktorého používate -> Používať jednoduché znaky

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
nejspíše máte u SMS nastavený režim Abeceda GSM.

Změníte to jednoduše. V aplikaci zprávy klikněte na tři tečky v pravém horním rohu, klikněte na nastavení - další nastavení - SMS - režim zadávání a dejte automaticky.

JaroslavH1
Apprentice
Možnosti

Děkuji, no problém je ten, že mám se mi neukazuje Další nastavení, ale jen Rozšířené nastavení a tam ta možnost není.....

Screenshot_20220203-115418_Messages.jpg

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jakou aplikaci na zprávy používáte?

0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

@JaroslavH1 Podľa Vášho screenshotu ste sa preťukli do nastavení "Všeobecné" a to ste o jeden ťuk ďalej. V nastaveniach treba ťuknúť na názov operátoru, pod ktorým posielate SMS. Tam sa skývajú potrebné nastavenia 🙂

0 Like
Řešení
JaroslavH1
Apprentice
Možnosti

Měl jsem Google, tak jsem nyní změnil na Samsung zprávy a ode mne to chodí dobře, tak uvidíme..... 🙂