Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Budík

(Téma vytvořeno: 11-02-2023 08:21 AM)
1561 Zobrazení
MarianPavelka
Student
Možnosti
Objevil se mi na liště budík. Dnes brzy mě vzbudil. Nejde mi zrušit. V aplikaci Hodiny jsem smazal všechny budíky. Restartoval jsem telefon. Ikona budíku na liště stále je.
Prosím o radu.
Díky moc

Problém vyřešen. Naskočil mi tam budík při ukončování režimu spánku. Je to budík, ale nezobrazuje se v aplikaci hodiny. Proto to nešlo v Hodinách zrušit. 
Díky všem za rady. 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Dle mého je to režim spánku.
Původně je nastaven na 7:00
Viz. ObrázekScreenshot_20230211_105747_Clock_1000013133_1676109467.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
Jen potvrzuji chybu v aplikaci Hodiny v kombinaci s režimem spánku. Budík se vždy aktivuje sám, i když je v režimu spánku vypnutý. Po vypnutí v aplikaci Hodiny se stejně zase sám aktivuje s ukončením režimu spánku z předchozího dne.

S10e, Tab S5e, Buds+

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @MarianPavelka
zkuste vymazat data aplikace hodiny.
Nastavení - aplikace - úložiště - správa úložiště - vymazat data.

0 Like
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Dle mého je to režim spánku.
Původně je nastaven na 7:00
Viz. ObrázekScreenshot_20230211_105747_Clock_1000013133_1676109467.jpg
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nemáte v systému ejště nějakou aplikaci na budíky, křeba Google hodiny? Obecně ikona budíku se může ukazovat i v případě, kdy máte v sysému aplikaci, která interně využívá stejný mechanismus, jako hodiny, pro naplánované akce (synchronizace apod.). Je to nepříjemně matoucí, uznávám, sám jsem zatím nepřišel na to, jak se v tom vyznat 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
MarianPavelka
Student
Možnosti
Ano, to je ono. Také už jem to našel. Naskočil tam budík na konec režimu spánku.
Díky
0 Like
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Začalo to po aktualizaci aplikace Hodiny. A opravdu s tím souvisí Režim Spánek. Mám to samé na S22U.
0 Like
Řešení
middex
Pathfinder
Možnosti
Jen potvrzuji chybu v aplikaci Hodiny v kombinaci s režimem spánku. Budík se vždy aktivuje sám, i když je v režimu spánku vypnutý. Po vypnutí v aplikaci Hodiny se stejně zase sám aktivuje s ukončením režimu spánku z předchozího dne.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Vyřešil jsem to odinstalací aktualizací. Už mě nebavilo každý den vypínat budík. Doufám, že to lidé v Samsungu opraví co nejdříve.
Taky bych chtěl požádat, aby jim zdejší admini tuto záležitost předali, pokud to ještě neudělali. 😀
0 Like