Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Animovana tapeta

(Téma vytvořeno: 22-01-2020 01:47 PM)
1141 Zobrazení
bontja
First Poster
Možnosti

Zdravim. Mam dotaz ohledne "animovane" nebo "pohyblive" tapety na domovske strance. Pred aktualizaci bylo mozne v galerii vybrat obrazek - pozadi na domovskou stranku a zvolit "pohyblivy efekt". Po nedavne aktualizaci to ***** neni nabizeno a v nastaveni to nemohu najit. Ikony jsou s pozadim spojene bez jakehokoliv efektu. Nevite co s tim? Animace se mi docela zamlouvala... Vlastnim S10e. Dekuji za jakoukoliv radu.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @bontja 

Patrně máte na mysli následující funkci- Pohybový efekt (screen ie z A80). Nejedná se přímo o animaci , ale byl to jakýsi zoomovací efekt fotografie. Je mi líto ale tato možnost v Nastavení po updatu na A10 již není :face-with-rolling-eyes:

Vyzkoušejte nějaké animované tapety z Galaxy Store, třeba najdete nějakou zajímavou s podobným efektem. 

Hezký den 

Screenshot_20200122-153021_Wallpapers.jpg

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

2 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @bontja 

Patrně máte na mysli následující funkci- Pohybový efekt (screen ie z A80). Nejedná se přímo o animaci , ale byl to jakýsi zoomovací efekt fotografie. Je mi líto ale tato možnost v Nastavení po updatu na A10 již není :face-with-rolling-eyes:

Vyzkoušejte nějaké animované tapety z Galaxy Store, třeba najdete nějakou zajímavou s podobným efektem. 

Hezký den 

Screenshot_20200122-153021_Wallpapers.jpg

fajnsnek2
Markusenka
Navigator
Možnosti
Ahoj.
Ale zase jde v pohodě jako pozadí nastavit video ve formátu minimálně mp4 v délce maximálně 15 vteřin. Vtomto formátu je i pohyblivé pozadí uniklé z nového S20.
Mára
Samsung S10e, Samsung Galaxy Tab 6, Samsung Galaxy Watch