o 22-01-2020 01:47 PM
Zdravim. Mam dotaz ohledne "animovane" nebo "pohyblive" tapety na domovske strance. Pred aktualizaci bylo mozne v galerii vybrat obrazek - pozadi na domovskou stranku a zvolit "pohyblivy efekt". Po nedavne aktualizaci to ***** neni nabizeno a v nastaveni to nemohu najit. Ikony jsou s pozadim spojene bez jakehokoliv efektu. Nevite co s tim? Animace se mi docela zamlouvala... Vlastnim S10e. Dekuji za jakoukoliv radu.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 22-01-2020 03:36 PM
Hezký den @bontja
Patrně máte na mysli následující funkci- Pohybový efekt (screen ie z A80). Nejedná se přímo o animaci , ale byl to jakýsi zoomovací efekt fotografie. Je mi líto ale tato možnost v Nastavení po updatu na A10 již není
Vyzkoušejte nějaké animované tapety z Galaxy Store, třeba najdete nějakou zajímavou s podobným efektem.
Hezký den
o 22-01-2020 03:36 PM
Hezký den @bontja
Patrně máte na mysli následující funkci- Pohybový efekt (screen ie z A80). Nejedná se přímo o animaci , ale byl to jakýsi zoomovací efekt fotografie. Je mi líto ale tato možnost v Nastavení po updatu na A10 již není
Vyzkoušejte nějaké animované tapety z Galaxy Store, třeba najdete nějakou zajímavou s podobným efektem.
Hezký den
o 25-01-2020 07:40 PM