Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 13 S21 5G problémy s telefonování.

(Téma vytvořeno: 20-11-2022 11:32 AM)
966 Zobrazení
Verist
Journeyman
Možnosti
Zdravím,  po upgradu na A13 u modeli S21 5G jsou neustálé  problémy. Jeden vyřeším  a druhý se projeví. Proč takovou verzi pouštíme jako upgrade ? 
Nyní je závažný problém. Vyzváni mi telefon, mám hovor, příjmu ho ale nikoho neslyším a nikdo neslisi mě. Musím restartovat telefon.
Je jedno jeslí mám hovory přes WiFi či SIM kartu. 
To samé je je pokud chci volat někomu. Žádám číslo kliknu na vytočit a je slyšet vyzvánění ( dlouhé tóny před příjmem telefonu) hovor přijme protější strana a nikoho není slyšet a mě nikdo neslyší. Je jedno jestli to je hovor přes WiFi nebo SIM. Musím restartovat telefon. Pak vše na chvilku funguje. 
To ani nastavení jsem již pro edl dvakrát. 
Jak si vrátím zpět Android 12 kde vše fungovalo ???? 
***** mě to ! Značně. 
17 Odpovědi
Honzajz
Voyager
Možnosti
Tovární nastaveni a uvidíš. Popřípadě jak staré máš SIM, měly by se pravidelně měnit
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, zkoušel jste provést tovární nastavení telefonu (pozor smažou se tím veškerá data - je potřeba si je předem zálohovat)? Většinou s podobnými problémy pomůže.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Předposlední věta příspěvku je: Tovární nastavení jsem provedl již dvakrát. Pěkný den 😉
IT technik
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Díky za překlad, textu ve znění: "To ani nastavení jsem již pro edl dvakrát" jsem opravdu příliš neporozuměl😅
Libb
MegaStar
Možnosti

Není. Pokud telefon ovládáte tak, jak píšete dotazy, divím se, že se ho vůbec podařilo zapnout.

Pokud po továrku něco blbne, reklamujte.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Raddi
Big Cheese
Možnosti
Předpokládám že ty invektivy byly mířeny na tvůrce příspěvku, nikoliv na mne jakožto člověka který jen podal pomocnou ruku při překladu 😉 😂 Jinak s Vámi naprosto souhlasím.
IT technik
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Mea culpa, přijměte omluvu :smiling-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

JaMach
First Poster
Možnosti
Tohle jsem měl po jedné aktualizaci u androidu 12 a asi po 14 dnech to začalo ke vší slávě samo zase fungovat. Následně po pár měsících přijde verze 13 a jsem tam kde jsem byl. 🤯 S21 plus 5G (2x t-mobile)
Verist
Journeyman
Možnosti
Zdravím všechny. To tovární nastavení jsem provedl dvakrát, a žádná změna. Zkoušel jsem i servisní mód, a bez žádných změn. SIM karty ( mám dvě) jsou staré tři roky. A operátor je T-Mobil. Zkoušel jsem přepnout data na SIM jedna. Žádná změna.... plně vše aktualizováno. Že jsem vůbec na ten Android 13 přecházel.... zatraceny Samsung na h.....
0 Like