Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace softwaru

(Téma vytvořeno: 06-05-2021 10:45 PM)
1326 Zobrazení
Stancek199
First Poster
Možnosti
Zdravím vás,

Opravdu uz nevím kde se obratit. Chci si aktualizovat software ,ale píše me to ze je aktuální a to je z 1.5.2020 a co jsem se díval tak uz je tak 11 dalších aktualizaci .
Opravdu nevím co s tím.

Strasne budu rad za nějaké vaše rady dekuji moc

image

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Já ještě doplním, že telefon je brandovaný na německý Vodafone. Kdyby tam byla univerzální ROM, nejspíš by se to chytlo správně, ale protože mobil ví, že je určený pro německou síť a teď je tam česká SIM, nenabízí aktualizace. Možná by pomohl factory reset bez vložené SIM, ale dávám tomu tak 10%.

Servis bude asi nejjednodušší.

Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
peter-34
Explorer
Možnosti

Ešte si môžeš cez program Frija stiahnuť firmware pre Vodafone DE a Odinom ho nahodiť do telefónu. Práca na 20 minút a nemusíš nič nikomu platiť.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
16 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
to je zvláštní. Opravdu už od data co jste zmínil proběhly další aktualizace.
Máte cz distribuci? Telefon z volného prodeje či od operátora?
Neprováděl jste s telefonem nějaký zásah (root apod.)?

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jděte prosím do Nastavení -> O telefonu -> Informace o softwaru. Pošlete screenshot. Důležitá je  položka Verze softwaru poskytovatele služeb. Měl by tam být něco jako XEZ/XEZ, XEZ/EUX/XEZ.

Pokud máte telefon z tzv. šedého prodeje (jedná se o telefony nakoupené typicky u zahraničních operátorů), stává se, že aktualizace nefungují. V takovém případě je asi nejlepší navštívit servis a požádat o nahrání podporovaného software. Další aktualizace už pak budou fungovat.

Další možností je spustit v PC apliakci SmartSwitch a zkusit aktualizovat přes ni, ale tomu moc šancí nedávám.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Stancek199
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mobil jsem si koupil ze stránky vasmobil.sk

Je to typ galaxy s20 - SM-G980F/DS

Neprovadel, akurat dneska jsem to zkusil dát do továrního nastaveni a nic se nestalo .
0 Like
Stancek199
First Poster
Možnosti
Dobrý den, posílám foto

Screenshot_20210506-233144_Settings.jpg

0 Like
Stancek199
First Poster
Možnosti
A da se někde ta distribucia změnit?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Dost blbě. Vám bych doporučil servis nebo někoho, kdo umí s Odinem a příště se vyhnout podobným obchodům. 😞

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No dle screenshotu je to jasné a jak už píše kolega, taktéž doporučuji servis. Pro Vás asi nejlepší řešení. Příště radši nakupovat u autorizovaných prodejců a vyhnete se takovým potížím.

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Já ještě doplním, že telefon je brandovaný na německý Vodafone. Kdyby tam byla univerzální ROM, nejspíš by se to chytlo správně, ale protože mobil ví, že je určený pro německou síť a teď je tam česká SIM, nenabízí aktualizace. Možná by pomohl factory reset bez vložené SIM, ale dávám tomu tak 10%.

Servis bude asi nejjednodušší.

Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

0 Like
Stancek199
First Poster
Možnosti
Dekuji všem za pomoc moc jsi toho vážím jeste jednou děkuji
0 Like