Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zrcadlení telefonu na TV

(Téma vytvořeno: 18-10-2024 09:27 AM)
136 Zobrazení
kame114
First Poster
Možnosti
Dobrý den, s dřívějsimi telefony (např. Huawei) jsem se připojil na wifi, zmáčknul zrcadlení, potvrdil na TV a jelo to a to i na návštěvě. Nyní mám Samsung A33 , TV SAMSUNG a ani omylem. Na TV schvalim připojeni a pak zčerná obrazovka a za chvíli se vrátí program. Dokonce i když jsem připojen ke stejné wifi. Navíc nejsem sám, kdo má stejné problémy s telefonem Samsung. 
0 Like
3 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravím Vás,ja to mám poriešené cez wifi- kábel od routru do tv Sony Bravia a nemusel som nič ani nastavovať🤔,ak som pripojil na rovnakú wifi aj tv a mobil ,a pozeral nieco na youtube alebo domáce videá-zobrazí mi v hornej pravej strane ikonku zrkadlenia.Ak to podporujú obe zariadenia malo by to ísť.Ak Vám to nepojde cez wifi-skúste,ak je podpora v tv cez bluetooth-skuste to cez neho.🖐
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @kame114 

Ono záleží jednat na televizoru a pak jakou službou pak telefon přenáší obraz do TV.  Někdy se používá Miracast, u Samsungu se používá Smart view. Ten ale pravděpodobně není u Vašeho modelu dostupný, očekával bych jej u modelové řady A5X a výše. 

fajn-Snek-podpis-B

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @kame114 

dnes odpoledne můžu ověřit u syna, který má stejný model. Vyzkouším a dal bych vědět. Je opravdu možné, že tenhle model nebude mít funkci Smart View vůbec dostupnou.

Edit: @kame114 tak vyzkoušeno a Váš model funkci Smart View podporuje a v našem případě spojení s TV fungovalo. Vyzkoušeno na dvou Samsung TV.