Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wifi samsung a52s

(Téma vytvořeno: 25-02-2022 01:39 PM)
951 Zobrazení
Matyesak
Apprentice
Možnosti
Dobrý den,

rád bych vás tímto poprosil o radu. Asi tři týdny mám nový mobil a52s, ale poslední dobou jsem si všiml, že se mi casto telefon přepíná na data, ačkoliv mám všude signál. Napíše pouze pripojeno bez internetu.
Wifi na ostatních přístrojích funguje bez problémů. Stejný problém mám s wifi v práci i u přátel. Z toho důvodu se domnívám, že problém bude v telefonu. Vždy wifi funguje a po chvilce se zobrazí vykřičník a ona hláška. 
Nemáte s tím zkušenost? Nějaké nastavení?
Díky za případné odpovědi. 

S přáním hezkého zbytku dne.

Kratochvíl Matěj 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No v tom případě mě napadá pouze tovární nastavení, ale i tak nevylučuji možnost, že to nepomůže.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den,

napadá mě provést reset nastavení sítě.

Nastavení - obecná správa - obnovit - obnovit nastavení sítě - vynulovat nastavení.

Pozor: Když obnovíte nastavení sítě, informace o wifi, mobilních datech a připojení Bluetooth budou smazána.

0 Like
Matyesak
Apprentice
Možnosti
Teď jsem vyzkoušel a na dvou wifinach problém přetrvává...
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

No v tom případě mě napadá pouze tovární nastavení, ale i tak nevylučuji možnost, že to nepomůže.

0 Like
Solun
Voyager
Možnosti
To se mi stava pouze kdyz ma poskytovatel netu vypadek. Overte si, ze to opravdu neni na jejich strane. Pokud ne, tak aktualizujte mobil (firmware), pokud ani to nepomuze, tak obnoveni do tovarniho nastaveni (smazou se vsechna data). Pokud ani pote nebude vyreseno a opravdu to nebude chyba poskytovatele nebo pretizene wifiny, tak reklamujte mobil, muze mit poskozeny wifi modul.
0 Like
Matyesak
Apprentice
Možnosti
Díky za tip. Vymazal jsem všechna uložená hesla, zresetoval telefon, a světě div se, zatím se wifi neodpojuje.
Ale díky moc za radu, snad to tak vydrží 😊
Greby
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

chci se zeptat jestli reset telefonu problém vyřešil napořád? Mám stejný problém.

Na různých wifi sítích se telefon k wifi připojí, ale hlásí "Připojeno bez internetu".

Pritom ostatní zařízení jsou připojeny bez problému.

Děkuji 

0 Like
Matyesak
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, bohužel. Jediné, co na chvíli pomůže je zresetovat telefon.
Ale jak říkám, je to řešení jenom na chvíli.
Když by měl někdo nějaký tip, ocením jej 😊
0 Like
Members_WDpw1fR
First Poster
Možnosti

Pánové (a případně dámy), vyřešil někdo nějak tento problém s wifi sítí a jejím "bez připojení interentu"? Mám nový wifi6 router od TP linku a všechny wifi přístroje na něm fungují bez problému ale tenhle samsung A52s dělá problémy.... což mne štve protože jsem si díky tomu projel všechny data.... tak zjišťuji, zda někdo na něco přišel, nebo reklamace? jako aby tohle dělal foun za 10k takto mi přijde jako úlitba....

0 Like