Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

WiFi Direct - kopírovanie súnorov

(Téma vytvořeno: 18-09-2023 08:03 PM)
156 Zobrazení
MasonStorm
Journeyman
Možnosti
Dobrý deň.
Používam Galaxy A5 a A51.
WiFi Direct mám zapnutý v oboch mobiloch. Kopírovanie z A5 do A51 prebehlo úspešne.
Kopírovanie z A51 do A5 nie je možné. 
Chcem sa teda spýtať, čo bráni A51 kopírovaniu cez WiFi Direct? Je nejaká funkcia zapnutá či vypnutá? Chýba mi nejaká Samsung aplikácia?
Ďakujem za všetky možné rady.
0 Like
5 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,mate dost pamate v galaxy a5? Chcelo by to screenshot ze co vam to vypise
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný deň,je tam možnosť malej pamäte ako piše Lendo.Ak nie, možno by som skusil vypnuť-zapnúť zariadenie a nanovo skúsiť kopirovanie suborov.🙂🖐
0 Like
MasonStorm
Journeyman
Možnosti
V Galaxy A5 mám dosť pamäte. A5 nepoužívam každý deň. Taktiež v A5 nemám nainštalované všetky obľúbené splikácie ako v A51. V oboch mobiloch mám aplikácie vypnuté, ktoré nepoužívam. A51 nedokáže skopírovať dáta cez WiFi Direct a teda nevypíše nič, pri zdielaní žiadna ponuka nie je.
0 Like
MasonStorm
Journeyman
Možnosti
Telefon som vypol/zapol aj reštartoval. Taktiež som A51 dal do núdzového režimu, ktorý by mal odstrániť nejaké neduhy.
0 Like
Mino22
First Poster
Možnosti
Táto funkcia wifi direct je akurát tak na nervy. Po čase ju vyskúšam a zasa bez úspechu. Skúšal som to veľakrát, ak aj jeden súbor poslalo, tak ďalej sa už nepodarilo nič odoslať. Je to funkcia kde je škoda míňať čas.
0 Like