Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

vyse kreditu

(Téma vytvořeno: 13-01-2021 01:42 PM)
1362 Zobrazení
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Dobry den, kdyz zadam u vadofonu na telefonu *22× prestalo mi to zjistovat vysi kreditu. Pise mi to neplatny kod mmi. Pry to souvisi s kodem zeme nebo tak nejak. Nevite prosim kde se to nastavuje?
0 Like
14 Odpovědi
JanHav
Helping Hand
Možnosti
ano
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Možná zbytečná otázka, ale přesto se zeptám. Máte předplacenou kartu? Manželka má totiž také Vodafone, tak jsem to tam vytočil a vyskočila tato hláška, ale nemá předplacenou kartu ale tarif, takže jsem něco podobného očekával. U předplacené karty by to ale mělo zobrazit kredit. Pokud ne, volal bych znovu na operátora a řekl mu to ještě jednou, zda nemají nějaký technický problém...

0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
mam predplacenou kartu. vim ze u tarifu to nefunguje. vzdycky mi to fungovalo jestli se tam neco nepokazilo po aktualizaci na android 11. volal jsem tam dvakrat vzdycky zvedl nekdo nezkuseny. zkusim az budu mit moznost dat tu simku do jineho telefonu samsung.
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
nasel jsem spoustu navodu ale bohuzel jsou to stare clanky a ty funkce na tech mistech kde pisi v telefonu nemam.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A není možnost si dát na plochu widtet z aplikace můj Vodafone ze zůstatkem kreditu? 

fajnsnek2