Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Videohovor Galaxy A70

(Téma vytvořeno: 18-09-2019 08:26 AM)
1422 Zobrazení
Jogi007
Explorer
Možnosti

Zdravim, chcem sa opytat preco nemam ikonku videohovoru pri zadavani cisla? Treba videohovor v telefone povolit? Dik za odpoved :smiling-face:

123.jpg

0 Like
12 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den.

Všiml jsem si, že nahoře nemáte ikonu aktivního datového připojení, zkoušel jste to aktivovat při zapnutých datech ? Dále je zvláštní, že se po zadání 123 nezobrazí návrh žádného kontaktu z Kontaktů.

fajnsnek2
Jogi007
Explorer
Možnosti

Skusal som aj pri zapnutych datach. Na predchadzajucom mobile Galaxy A5 mi fungoval videohovor.

Kontakty mam ulozene vo formate +421 zato nevyhladalo ziaden kontakt ked som zadal 123.

Aktivoval som VoLTE ale aj tak sa mi nezobrazila ikonka videohovoru...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak tohle je zvláštní chování. Zkoušel jsem na S10 a ikona se mi zobrazí hned po zadání prvního znaku - telefonní čísla mám také uložena ve formátu +420... Nemáte telefon od operátora? Mě se u brandovaného přístroje stalo, že mi nefungovalo VoLTE. Případně pokud používáte 2 SIM máte nastavenou výchozí SIM pro hovory ?

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkoušel jsem to teď u kolegy a jemu se to zobrazuje.

Na mé S10+ se to zobrazí také, ale vlastně ani nevím, která SIM se použije pro hovor.

Zkusil bych se zeptat operátora.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jogi007
Explorer
Možnosti

Pouzivam len jednu SIM kartu a telefon mam z Orange...

0 Like
Jogi007
Explorer
Možnosti

Aha... tak potom musim behnut do Orange a tam sa ich opytat...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jogi007 a SIMkartu máš také Orange ? Pokud ne,tak to bude na 99% způsobeno brandovaným FW telefonu 

fajnsnek2
Jogi007
Explorer
Možnosti
Ano... SIMkartu mam z Orange.
0 Like
Jogi007
Explorer
Možnosti

Pisal som do Orange a tam mi moc neporadili 😞 Pisali ze oni nijak neupravuju software v mobile. Ze to bude v nastaveniach mobilu...

0 Like