Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výchozí prohlížeč z odkazů na FB

(Téma vytvořeno: 14-09-2024 01:12 PM)
3003 Zobrazení
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, 
Je možnost nějak nastavit výchozí prohlížeč když klikám na nějaký odkaz na FB? Např. se mi líbí reklama, kliknu na ní a aby mě to otevřelo už rovnou např. v Google Chrome? Jde to někde nastavit? Nejspíš to bude nastavení FB
0 Like
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Miloš87
zkuste nastavit výchozí prohlížeč přímo v nastavení telefonu.

Nastavení - aplikace - zvolte výchozí aplikace a vyberte prohlížeč, který Vám vyhovuje.

V nastavení FB aplikace - prohlížeč, jsem tuto informaci nedohledal. Pouze toto, viz screen.

Pak asi jedině otevřít odkaz na FB a přes tři tečky nahoře dát otevřít v externím prohlížeči. 1726312766593.jpg

0 Like
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, tak ten právě jako výchozí mám. A v tom FB jsem našel to stejné, takže nevím 🤷‍♂️
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dle mého je to tak, že to má FB nastaveno natvrdo.

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
otvorte si aplikáciu FB > vpravo hore kliknite na ikonku tri vodorovné čiary > Nastavenia a súkromie > Nastavenia > Médiá > úplne dole zaškrtnite možnosť Otvárať odkazy v externom prehliadači.
Pokiaľ by ste narazili na problém, že aj napriek tomuto nastaveniu FB vždy otvára odkazy v aplikácii FB, ide o chybu aplikácie FB, ktorá sa prenášá z verzie na verziu a pri ktorej je potrebné aplikáciu FB odinštalovať a nainštalovať aplikáciu FB z apk súboru v staršej verzii (napr. túto z februára 2023) a zopakovať vyššie uvedené nastavenie. Potom by to už malo fungovať a následne je už možné aplikáciu aktualizovať na aktuálnu verziu.
https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/facebook/facebook-401-0-0-24-77-release/facebook-401-0-0-24...
0 Like
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Je to možné, uvidím jestli někdo něco ještě napíše, ale děkuji.
0 Like
Miloš87
Pathfinder
Možnosti
Děkuji teď na to koukám, ale pod tím je napsané, že odkazy ze zpráv budou otevirane v ext. prohlížeči. Ale né odkazy přímo na FB 😕
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jj je tomu tak.

0 Like