Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

USSD kódy otázka

(Téma vytvořeno: 26-01-2024 08:55 PM)
635 Zobrazení
OliverDluhý
Journeyman
Možnosti
Chcel by som sa opýtať že čo sú tie USSD kódy pretože som omylom napísal #nejaké čísla a # a potom naskočil v dolnej časti obrazovky že aktivuje sa kód USSD a som nevedel co to je tak som to zrušil a po asi minúte mi naskočil že neplatný kod, mohlo sa niečo zmeniť v telefóne? alebo je možnosť ako by som si pozrel aktívne kódy alebo niečo také pretože po asi minúte čo mi naskočilo okno a písalo tam že som zadal zlý kod tak som sa nikomu nemohol dovolať a ani nikto sa nemohol dovolať mne.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zalezi co ste natukal aky kod,nefunguje vam nieco?Ono su to tajne nastavenja a servisne kody,ako napr test obrazovky atd...Ale ak vam naskocilo neplatny kod tak nic sa nestalo...netreba sa s tym hrat ak sa tomu nerozumiete lebo sa s tym da nieco "pokazit". Ak vam to pomohlo oznacte odpoved ako akceptovat riesenie aby ukazalo temu ako vyriesenu 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ak ste nahodou nahodily kod ako kontrola baterie alebo diagnostjka -je to v pohode.Horsie by to bolo,ak by ste nahadzovali kody na presmerovanie hovorov a nejake softwerove veci.Ak by Vam nešiel mobil,skuste ho restartnuť,popripadne vytiahnuť simku a znovu zasunuť,a v neposlednom rade tovarenské nastavenia.🤔

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ide o takzvané USSD kódy, prostredníctvom ktorých môžete odkryť rôzne vlastnosti a informácie o vašom telefóne, prípadne môžete vďaka ním pristupovať aj k rôznym funkciám zariadenia. Napríklad prostredníctvom kódu *#0*# môžete otvoriť servisné menu vášho telefónu, ktoré slúži na testovanie jednotlivých komponentov v smartfóne. Aby ste ich aktivovali, tak ich je potrebné zadať do vstavanej aplikácie telefón. Vo väčšine prípadov ich stačí len vyťukať a následne dôjde k vyvolaniu akcie. V prípade, ak sa funkcia nenačíta automaticky potom, ako zadáte kód, tak zvoľte možnosť volať. Následne dôjde k aktivovaniu kódu
danisp1704
Mastermind
Možnosti
OliverDluhý
Journeyman
Možnosti
A ak som aktivoval nejaký kód, stačí reštartovať telefón na deaktivovanie?
Alebo musím urobiť niečo iné.
0 Like
Řešení
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zalezi co ste natukal aky kod,nefunguje vam nieco?Ono su to tajne nastavenja a servisne kody,ako napr test obrazovky atd...Ale ak vam naskocilo neplatny kod tak nic sa nestalo...netreba sa s tym hrat ak sa tomu nerozumiete lebo sa s tym da nieco "pokazit". Ak vam to pomohlo oznacte odpoved ako akceptovat riesenie aby ukazalo temu ako vyriesenu 🙂
Řešení
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ak ste nahodou nahodily kod ako kontrola baterie alebo diagnostjka -je to v pohode.Horsie by to bolo,ak by ste nahadzovali kody na presmerovanie hovorov a nejake softwerove veci.Ak by Vam nešiel mobil,skuste ho restartnuť,popripadne vytiahnuť simku a znovu zasunuť,a v neposlednom rade tovarenské nastavenia.🤔
OliverDluhý
Journeyman
Možnosti
Ok,ďakujem veľmi pekne za vysvetlenie.