Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

telefon nelze zapnout

(Téma vytvořeno: 12-03-2023 02:01 PM)
1341 Zobrazení
makviska
Apprentice
Možnosti

telefon nejde zapnout, když je zapojen v síti vůbec nereaguje. Po zapojení do počítače nelze otevřít recovery režim.  nefunguje ani vynucený restart. Telefon se chová jako úplně mrtvý. Vůbec nevím co mám s telefonem dělat. Mám galaxy a51

0 Like
9 Odpovědi
JanHav
Helping Hand
Možnosti
No nezbyva nez zajit do servisu co jineho byste s tim chtel delat?
makviska
Apprentice
Možnosti

No nevím, jen jsem doufal že  někoho napadne něco co bych mohl zkusit co mě nenapadlo co by mohlo fungovat 

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @makviska 

pokud telefon nereaguje ani v případech, které jste popsal, obávám se, že tady pomůže jen servis.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Nevím zda není úplně vybitý, po zanechani v nabíječce by se mohl probrat???
0 Like
makviska
Apprentice
Možnosti
Právě že není vybitý ani po zanechání v nabíječce pořád na nic nereaguje
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jen pro jistotu: jak děláte ten restart? Mělo by to býž asi 8 sekund držet volume down + power. Pokud to nezabere, tak Volume Up +  Power a pozor, asi 30 sekund - to by mělo vyvolat recovery menu. Pokud nezabere nic z toho, servis.

P.S. Nepíšete, co té situaci předcházelo. Jestli telefon půl roku ležel v šuplíku nebo se zasekl během používání...?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
makviska
Apprentice
Možnosti

restart provádím tak jak popisujete, 

telefon přestal fungovat při používaní normálně jsem zamkl obrazovku a telefon přestal na vše reagovat a vypl se a je mrtvý 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak to pak opravdu vypadá na vážnější problém, se kterým si poradí pouze servis. Jen si nejsem jistý, jestli by už nebylo lepší koupit rovnou něco novějšího.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

JiriCh
First Poster
Možnosti
Mám ten samý problém s S23, úplně mrtvý, měl jsem hodinu na nabíječe, nereaguje žádným způsobem (power / power + volume up/down 30 sekund a více...)
0 Like