Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Starý za novy

(Téma vytvořeno: 20-06-2023 07:56 AM)
201 Zobrazení
monbar
Apprentice
Možnosti
Prosím Vás po zaregistrovaní MT Samsung A54 sa mi v časti výhody nezobrazuje možnosť na vygenerované kódu v rámci kampane starý za nový. Ako teda postupovat?
0 Like
7 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás, všetko potrebné máte na stranke samsung-vymeňte starý za nový s bonusom🖐😉:https://www.samsung.com/sk/smartphones/galaxy-a/galaxy-a54-5g-green-256gb-sm-a546blgdeue/buy/🖐Screenshot_20230620_103858_Chrome.jpgScreenshot_20230620_103914_Chrome.jpg
0 Like
monbar
Apprentice
Možnosti
Ďakujem, to všetko som predtým čítala. MT som registrovala na Samsung members a v časti výhody nemám šajnu kde ho mam registrovať, keďže tam nemám žiadnu možnosť s kampaňou starý za novy. Mam tam len totoScreenshot_20230620_123935_Samsung Members.jpgScreenshot_20230620_123953_Samsung Members.jpg
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Ak ho mate zaregistrovaný na members,musite pockat na registracny mail,na mailovu adresu ktorú ste zadali.Ak mate pochybnosti ci prebehla registracia tak ako mala,možte kontaktovat zakaznicku stranku samsung- info@samsung.sk.Alebo na tel.č.0800 726 786🖐
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @monbar , prosím doplňte, či sa jedná o nový alebo zánovný telefón?

Kedy konkrétne bola prevedená registrácia v aplikácií Samsung Members? Niekedy trvá aj 2 týždne, než baner do výhod nabehne.

Jedná sa o telefón SK distribúcie? Nakupovala ste u predajcov priamo z kampane? Je v telefóne SIM karta? Skúšala ste pripojenie ako cez Wifi tak cez mobilné dáta?

Posielam pre istotu podrobné pravidlá, ktoré je nutné splniť 😉

https://www.novysamsung.sk/stranka/podrobne-pravidla-bonus-galaxy-a34-a54

0 Like
monbar
Apprentice
Možnosti
Pekný deň, telefón bol kupovaný novy v datarte včera a včera bol aj registrovaný v Samsung members. Pripojený bol aj na dáta a aj WiFi, sim je v MT. Tak teda ešte počkám. Dakujem
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Tak v tom prípade sa nemáte čoho obávať 😉 stačí počkať, dajte nám vedieť

0 Like
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Pod YT premium sa nachadza co? Nizsie sa vam neda zarolovat? Mate vlozenu Sim kartu?
0 Like