Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Slabý zvuk při hovoru

(Téma vytvořeno: 05-03-2021 11:19 AM)
8693 Zobrazení
Henri
First Poster
Možnosti
Zdravím mám A12 a hodně potichu slyším při hovoru i když je to na max.Je nějaké řešení jak zesílit hovor?díky
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Commpact
Navigator
Možnosti
Pokud jsem Vam pomohl, přijměte to prosím jako řešení, dekuji.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den... Subjektivne tezko posoudit co je hodne potichu.. Ale jestli mate s volanim problem.. Mate nejnovejsi aktualizaci , pripadne jste zkousel tovarni reset, ktery casto chyby odstrani.. Nezbude nic jineho nez navsteva servisu. Reproduktor muze byt poskozeny.

S pozdravem

SobicekCze

0 Like
Henri
First Poster
Možnosti
díky ještě zkusím reset
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Henri,

jak píše @SobicekCze, pokud se Vám zdá že je zvuk opravdu hodně potichu a máte pocit, že to je nestandardní, doporučoval bych telefon také uvést do továrního nastavení.

Ještě před tím bych ale zkusil spustit telefon v nouzovém režimu, zda to tam nebude fungovat normálně. Můžete také vyzkoušet v aplikaci Samsung Members spustit Zís. pomoc - Interaktivní kontroly

Screenshot_20210305-143012_Samsung Members.jpgScreenshot_20210305-143027_Samsung Members.jpg

Poslední možností továrního obnovení zjistíte, zda je potřeba telefon odnést do servisu.

Pěkný den.

0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Řešení je mnohem jednodušší než tady odborníci píšou 🤣. Najedte do nastaveni-kvalita zvuku a efekty-adapt soud. A tam si nastavte vše potřebné. Hezký den.

Screenshot_20210305-145021_Adapt sound.jpg

0 Like
Henri
First Poster
Možnosti
díky🙂
0 Like
Řešení
Commpact
Navigator
Možnosti
Pokud jsem Vam pomohl, přijměte to prosím jako řešení, dekuji.
0 Like