Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung s8 nejde prihlasit

(Téma vytvořeno: 17-11-2018 06:56 PM)
738 Zobrazení
Jajaska
Apprentice
Možnosti

Dobry den, prosim o radu. Nemohu najet do telefonu. Sams s8 zapnu zadam pin jedu dal, vede me to jakoby k prvnimu nastaveni telefonu po spusteni. Prihlasi se k Wifi pak musim odsouhlasit smluvni podminky a pak "overte svuj ucet google. Ale nejde se prihlasit dam heslo ucet a porad dokola. Nejsou schopni overit zda jsem to ja ktera se prihlasuje. Ucet jsem mela.prihlaseny na jinem telefonu. Jen nechapu proc.me.proste bez prihlaseni googlu nechce tel pustit dal. Nikam se nedostanu. Nevite nekdo co s ? Dekuji J.

0 Like
3 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

První věc, která mě napadá je, zda se jedná o zcela nový mobil, který ještě nikdo nepoužíval,  nebo jestli na telefonu již byl nějaký uživatel přihlášen. Přihlášení do google účtu nejde přeskočit, aby telefon najel a následně by se účet přidal dodatečně? Používáte třeba dvoufázové ověření? Není tam vůbec žádná možnost třeba  Zkuste se přihlásit jiným způsobem?

0 Like
Jajaska
Apprentice
Možnosti

Mobil uplne novy neni, prihlasena ***** jsem byla, jen vcera se dostal do rukiu maleho ditete a nasledne se vypnul, samoz nevim jaky zpusobem.  kdyz jsem chtela najet uz to chtelo prihlaseni uctu a psalo ze zarizeni je resetovano, tak se ted bojim, jestli se decku opravdu nepovedl resetovat bez odhlaseni uctu a ted je problem. Nekde jsem.necopodobneho vycetla. Bude to mozna chtit radsi zanest nejakemu odbornikovi, ale.pekne.me to stve. Telefon mam teprve pul roku😁 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak to vypadá na FRP ochranu, ale pokud zadáváte stejný účet se stejným heslem, který byl v telefonu před zásahem dítěte, mělo  by přihlášení fungovat. Funfuje přihlášení do google služeb na PC s Vaším původním heslem? Ještě je tam nějaká ochrana 72 hodin, ale to je tuším pro případ,  kdy se na účtu změní heslo.  Vyřešit se dá i tohle, ale asi by bylo dobré to svěřit odborníkům. 

0 Like