Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Notes

(Téma vytvořeno: 27-07-2023 09:50 AM)
314 Zobrazení
Domča123
Explorer
Možnosti
Dobrý den, mám dotaz ohledně Samsung notes.
Chtěla jsem využít možnost, kde mohu s mého telefonu udělat panel nástrojů. Když na ikonu kliknu, tak se mi zobrazí tohle: 
,,Abyste mohli použít telefon jako panel nástrojů, aktualizujte aplikaci''
Nejnovější aktualizaci mám v telefonu i v tabletu a poznámky mám synchronizované. 
Nevím čím by to mohlo být, že to nefunguje. 
Díky za rady. 

(Telefon mám A52s 5g a tablet Tab S6 Lite) 

0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Jaké verze aplikace máte v telefonu a tabletu? Já nejprve musel v připojených zařízeních polovit pokračování práce, pak se mně začala zobrazovat hláška, ať povolím panelu zobrazit se na telefonu, ale netuším, jak... kam jste klikla Vy? :smiling-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Domča123
Explorer
Možnosti
Verze mám stejné na mobilu i tabletu, ale pořád se zobrazuje: ,,Abyste mohli použít telefon jako panel nástrojů, aktualizujte aplikaci''
Na nic jsem neklikla panel nástrojů se sice zobrazí, ale hned zmizí.
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Já bych zkusil tohle:
https://techwiser.com/ways-to-fix-samsung-notes-not-working-or-crashing-on-galaxy-phones/#:~:text=Ap....
... konkrétně: mrknout do Google Play a vyhledat Notes - nebo juknout do Samsung Galaxy Store a vyhledat Notes, jestli se nezacyklila "probíhající" aktualizace, potažmo ztama aplikaci aktualizovat, stejně tak zkusit Software Update pro celý telefon.

Pokud by to nepomohlo, zkusil bych reinstall Notes.
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
0 Like