Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy mini 2 recovery mode

(Téma vytvořeno: 06-04-2022 03:52 PM)
284 Zobrazení
adxamek
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, koupil jsem si starý mobil samsung galaxy mini 2. Když ho zkusím zapnout vyjede mi tabulka na které je ramdump mode (arm 9 mode) když jsem hledal na internetu jak to vyřešit všude psali nebo ukazovali tovární nastavení, jenže když skousim otevřít recovery mode telefon se mi začne zapínat a dole na obrazovce se mi ukáže vykřičník ve žlutém trojúhelníku. Na internetu jsem dohledal že to znamená že v telefonu nemám nainstalovaný žádný recovery mode ,ale jak ho tam nainstalovat už jsem nenašel .      Pořadí mi někdo?       Děkuji Adam.
0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nejsem si jistý, jestli vzhledem ke stáří telefonu má smysl se s tím dělat. Poslední verze Androidu je 2.3.6 a poslední aktualziace z roku 2013. Velice stručně: musíte ho dostat do download mode, připojit k PC a pomocí aplikace Odin flashnout firmware: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-mini-2/firmware/GT-S6500/XEZ/download/S6500XXMD2/17215/

Berte to prosím bez záruky, ale budu rád, když dáte vědět, jak to dopadlo. Výše uvedené bude fungovat pouze pokud je v pořádku hardware.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ten vykrcnik znamena,ze neni zakorenen system android.Problem flasnout novy urcite neni,ale nemuze to delat kazdy,protoze balicek musi obsahovat kernel a gapps to vse je zaimplentovano do souboru md5
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
A jak rika kolega Libb,tak verze je 2.3.6.Kazdopadne nastvba muze byt jina a to s tim,ze verze zustane,ale nastavba muze byt az do verze 4.0