Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy A50 čtečka otisku prstů

(Téma vytvořeno: 08-07-2019 08:05 AM)
3275 Zobrazení
Petr78
Journeyman
Možnosti

Ahoj, u mého Galaxy A50 téměř nefunguje čtečka otisku prstů která je umístěná v displeji telefonu. 1 z 10 pokusů je úspěšný, jinak to otisk prstu většinou nerozpozná. Všude se dočítám, že je to plošný problém galaxy A50 a že by to jedna z akzualizací měla opravit, ale já mám nainstalovanou poslední aktualizaci a problém přetrvává. Na displeji nemám nalepené sklo a ani folii. Máte někdo zkušenost, jak to řešit. Děkuji za odpovědi.

9 Odpovědi
zuzana_v
Student
Možnosti
Mám ten samý problém... Už jsem zkoušela vše - vymazat a nahrát nové otisky, různé prsty na pravé i levé ruce, ale žádné zlepšení.
0 Like
Petr78
Journeyman
Možnosti

....jo, to vše jsem také několikrát zkoušel a problém přetrvává....je zajímavé, že po nahrání nového otisku ta čtečka funguje chvíli úplně bezchybně....pak se to horší až to nefunguje vůbec 🤔

0 Like
zuzana_v
Student
Možnosti
Přesně, já se pak horko těžko snažím dostat do internetového bankovnictví, protože jsem se spoléhala na otisky a heslo tak trošku vypustila.. 💁
Skoro už jsem si na to za tu dobu zvykla, ale menší zlepšení bych určitě ocenila 😁
pecos77
Pioneer
Možnosti

Ja s tim tak velky problem nemam, snad jen pravy palec mi to moc brat nechce. U leveho bych rekl, ze 2x z 10ti pokusu nezafunguje. Vypozorovane mam, ze pokud mam moc suche ruce, tak to nejde. Mam nalepene tvrzene sklo a kdyz jsem byl bez nej, fungovalo to lip. Premyslim tak ted nad folii.

Morthis74
First Poster
Možnosti

Folie nepomůže. Čtečka je nepoužitelná.

0 Like
em74
Student
Možnosti

Ahoj

Mám Samsung A40 (od 02/2020 (asi jde ale o výrobek 2019 v Dual SIM verzi od T-mobile (CZ distribuce)).

Mám stejné problémy.

Dokud jsem měl (cca do 04-05 / 2020 Android 9, vč.všech aktualizací , šlapala čtečka famózně (opravdu stačil dotyk jen části prstu na zlomek sekundy a tel.se odemknul. Dle mého názoru, pokud se pamatuji pohroma nastala s Androidem 10. (vytrvale jsem ho mnoho týdnů odmítal (neb jsem našel něco o jeho problémech s pamětí na webu) k (a on se bohužel stahoval pokaždé znova přes WiFi, a nedařilo se mi toto zakázat, data pak šplhaly do GB výšin..)

Android 10 se nainstaloval tak, že i po restartu ponechal/ nalezl jsem otevřené aplikace, tak jak jsem je nechal před isntalací systém.updatu-nového Androidu (nic jsem nezavíral..možná chyba, možná jsem spěchal..)

Bohužel si myslím, že od té doby mi čtečka nefunguje. Zkoušel jsem odebrat a znovu přidat otisk téhož prstu (předtím s Androidem 9 stačil 1 otisk a bylo to skoro 100%ní, nyní mám prst 4x a pořád nic...jen v 1% případů mi napíše např.rozpoznán otisk č.3, pro odemykání je nyní čtečka nanic. Prsty mám suché, s mokrýma mi to nefungovalo nikdy ..

Čtečka byla dle mého dokonalá a nyní podezdřele rychle se daří přidávat otisk prstu ( u 9ky byl jediný otisk u mne nadlouho, než se došlo ke 100%-hotovo, nyní jde o vteřiny a je naskenován a hotovo...bohužel kontrola otisku v menu je nyní tak jak píšu výše cca 1%ní úspěšnost...tak buď se oddělala čtečka nebo je chyba v SW... jo nedělám restarty, neb mám pocit že appka E-rouška toto při instalaci zakazovala. (možná se pletu, ale mám tento dojem)

0 Like
em74
Student
Možnosti

U mě vyřešeno ! (Galaxy A40)

Skusil jsem klasický restart, i po něm poslední otisk ukazováku (3x zadaný) pořád blbnul.

Ale po restartu pomohlo (předtím tentýž postup nepomáhal) odebrat všechny a přidat otisk jen 1x téhož prstu.

(najednou jsem ho musel velmi poctivě a dlouho otiskávat, (ne jak před restartem - viz.můj předchozí příspěvek) a zázrak : detekuje perfektně jako když byl nový !   (přiznám zoufale jsem zkoušel čistit plochu čtečky - nepomáhalo, ale jen pro pořádek) (tak si myslím že byla nějaká cache apod. plná a systém fungoval jinak bezchyb).

(Jinak na nějaké jiném fóru jsem zachytil mnou nevyzkoušenou fintu : naskenovat otisk celkem 3í dalších prstů (snad do jednoho) a potom prý funguje lépe (ale než se to povede trvá to snad i 5x to musel opakovat..(tuhlo to cca na 60-80% a dál nic)ale potom se prý úspěšnost výrazně zvýšila) )

nikmor
First Poster
Možnosti
Mně to také do teď vubec nešlo, ted jsem nastavila 3x stejný prst a uz to šlape jak má konečně, po roku a pul požívání.
0 Like
JR59
First Poster
Možnosti

Prosím, mám nastavený PIN a Otisk prstů, ale při odemykání je stále vyžadováno zadání PINu, 
už jsem vyzkoušela kde co, odebrání otisku a znovu přidání, pořád nic. PIN mě otravuje a chci odemykat otiskem, ale stále chce PIN. Návody jsem přečetla, nevím. Poradí někdo prosím: 

0 Like