Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung A54 5g

(Téma vytvořeno: 29-04-2023 10:45 AM)
528 Zobrazení
Dušan
Pioneer
Možnosti
Dobrý  daň  
Chcel by som poprosiť o radu.
Dostal som nový mobilný telefón Samsung galaxy A54 5g keď chcem naň dať vlastné zvonenie vždy mi to prehodí na zvonenie z výroby .
Ďakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Dušan
Pioneer
Možnosti
Dobrý deň.

Síce mi to nepomohlo ale aj tak Vám Ďakujem. Spravil som to ináč išiel som do telefonovania ťúkol na tri bodky potom išiel do nastavení potom do Upozornenie na hovorí a vyzváňacie tóny otvoril som to a zišiel som na vyzváňaci tón a tóny číselnej klávesnice a tam so to dalo nastaviť, Ihiel som na sim 1 dal som tam melódiu z galérie a stade to funguje. Ale Aj tak Vám ďakujem.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Nastavenie- zvuky a vibrovanie-zvonenie-hore napravo klik na +,-povolit hudbu a zvuk z tohto zariadenia-vyberiete si zvuk z galerie-hudba-malo by Vam to ísť🖐
0 Like
Řešení
Dušan
Pioneer
Možnosti
Dobrý deň.

Síce mi to nepomohlo ale aj tak Vám Ďakujem. Spravil som to ináč išiel som do telefonovania ťúkol na tri bodky potom išiel do nastavení potom do Upozornenie na hovorí a vyzváňacie tóny otvoril som to a zišiel som na vyzváňaci tón a tóny číselnej klávesnice a tam so to dalo nastaviť, Ihiel som na sim 1 dal som tam melódiu z galérie a stade to funguje. Ale Aj tak Vám ďakujem.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Nemate začo,hlavne ze Vám to ide🖐
0 Like