Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung A54 5G

(Téma vytvořeno: 17-04-2023 05:19 PM)
1307 Zobrazení
Espritx
Apprentice
Možnosti
Mam novy mobil Samsung A54 5G a chcem si pripojiť klasické slúchadlá na kábel ale mi vyhadzuje chybu "Pripojene zariadenie USB nieje podporované " ako to obidem aby slúchadlá fungovali. Ďakujem 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pre správne fungovanie analógových slúchadiel je potrebné mať USB-C na 3,5 mm jack redukciu disponujúcu digitálnym prevodníkom DAC. 

Takouto redukciou je napríklad originálny adaptér:

https://www.samsung.com/sk/mobile-accessories/usb-audio-jack-adapter-ee-uc10juwegww/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás,slúchadlá máte origo samsung?
0 Like
Espritx
Apprentice
Možnosti
Nie nemám original od Samsungu sú to slúchadlá od Huawei s redukciou na USB -C
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pre správne fungovanie analógových slúchadiel je potrebné mať USB-C na 3,5 mm jack redukciu disponujúcu digitálnym prevodníkom DAC. 

Takouto redukciou je napríklad originálny adaptér:

https://www.samsung.com/sk/mobile-accessories/usb-audio-jack-adapter-ee-uc10juwegww/

0 Like
Espritx
Apprentice
Možnosti
Ďakujem objednám si originál adaptér
Mateo593
First Poster
Možnosti
Dobrý deň ja mám usb C s koncovkou na Jack kábel a tak isto mi vyhadzuje chybu je to normálny kábel usb ce a chcem si napojiť cez to hudbu do repráku ktorý nepodporuje Bluetooth koncovka je na klasický micro jack pripoj do mobilu je usb C mam samsung s USB C portom
0 Like
marek722
First Poster
Možnosti
Dobrý večer mam taky problém ktorý sa vyskytol len pred 2 dňami pri pripojení slúchadiel tak po chvíli začne byť hnusný zvuk pískať a potom to znova prestane a za 10 min znova už som 3 schudla skúsil to isté mam Samsung a54 neviem ci to mam odniesť na reklamáciu
0 Like
jaroryb
First Poster
Možnosti
zdravim...ja mám original prevodnik aj sluchatka...a aj tak mi pise ze pripojenie nieje podporovane 🤔
0 Like