Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung A52 4G nespokojnost

(Téma vytvořeno: 30-04-2021 09:07 AM)
1191 Zobrazení
Richard1801
Journeyman
Možnosti

Kupil som si Samsung Galaxy a52 4G a som maximalne nespokojny. By ma zaujimalo,preco Samsung konkretne pri tomto telefone klame zakaznikov a rovnako aj youtuberi vo svojich recenziach.

Nikto nikde nepise a nehovori,ze samsung nema 4k Videa, ale len UHD. Co vobec nie je 4k. Je to nizsie  rozlisenie. Dalsiq vec je, ze videa vo formatebl FHD sublen 30FPS a nie 60 ako sa vsade uvadza a nie je mozne to nikde nastavit.

Dalsia vec je,ze pri fotkach nie je mozne nastavit rozlisenie a nevidite v akom rozliseni fotite,pretoze to neukazuje nikde.

A 64MPX fotak,ktory je v skutocnosti 16MPX kedze spaja pixely? Sa cudujem,ze Samsung a ine spolocnosti za tieto klamstva este nikto nezazaloval.

28 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
kde přesně společnost Samsung klame a říká nepravdivé informace? Co se dívám na specifikace A52, tak vše odpovídá realitě, když se dívám na oficiální stránky a ne na pochybné weby či videa.
Co se týká youtuberů, to nejsou zaměstnanci samsungu, jejich informace nikdy nemůžete brát jako 100%ní, samozřejmě jsou výjímky.

Richard1801
Journeyman
Možnosti

Myslim,ze v prispevku som sa dost jasne vyjadril.

Tel nerobi 4k videa, a FullHd videa nema 60Fps.

A nemoznost nastavit rozlisenie fotiek? 

0 Like
Milan18
Student
Možnosti
Dobrý den,
také jsem nějak nepochopil, čím přesně Samsung "klame".
K čemu by vám vůbec bylo 4K video, když displej mobilu má rozlišení 2400 x 1080. Dále máte relativně levný mobil se slabším procesorem, takže pokud chcete vysokou kvalitu videa s vysokou obnovovací frekvencí, tak si budete muset dost připlatit nebo si několik let počkat.
Co se týče rozlišení fotek, tak to se dá nastavit v Galerii, ale nechápu, proč byste to dělal, když jste si před chvílí stěžoval, že video nahrává "pouze" v UHD.
To, že mobil spojuje pixely a vy nevíte proč, neznamená, že je tato funkce k ničemu. Já výhodu spojení pixelů také neznám, ale Samsung by jistě neinvestoval miliony do lepších senzorů, kdyby to k ničemu nebylo.
0 Like
Milan18
Student
Možnosti
Ale stále jste neukázal stránku, na které vyloženě Samsung uvádí chybné informace.
0 Like
Karlik85
First Poster
Možnosti
Fotky se dá nastavit 64M nebo automaticky spojí 4 pixely do 1 a vznikne 16M
0 Like
Karlik85
First Poster
Možnosti
Tady najdete 64M pixel

Screenshot_20210430-094853_Camera_1871.jpg

Screenshot_20210430-094845_Camera_1870.jpg

0 Like
Richard1801
Journeyman
Možnosti

K comu by mi bolo 4k? To vazne v dnesnej dobe sa dokaze nieco take niekto opytat?

Takze chcem si videa prehravat na 4k telke a na 4k monitore v pc a upravovat a strihat. A jednoducho som si tel kupil,lebo mal nahravat videa v 4k a vsade ma uvadzane ze robi v 4k. A zrazu po kupeni tel sa clov3kndozvie,ze je ti len uhd. Co je na tom nepochopitelne?

0 Like
Richard1801
Journeyman
Možnosti

Hej? Kde to viem pri foteni nastavit teda? To bude asi nejake skryte menu pre vyvolenych a vyvojarov asi 😂😂😂

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,

mrzí mě, že jste nespokojený, ale uveďme pár věcí na pravou míru:

Samsung nikde neuvádí, že by A52 měl 4K video, nebo já jsem to aspoň nenašel. Proč by měl uvádět, že telefon něco nemá, mně není jasné. Argument kolegy @potasm , že 4K video nepotřebujete, pokud nemáte 4K displej, neberu, můžete to chtít přehrát jinde.

Ohledně fps nevím, nemám A52 po ruce, ale na mé S21 Ultra se to nastavuje takhle:

Screenshot_20210430-094708_Camera.jpg Screenshot_20210430-094710_Camera.jpg Screenshot_20210430-094726_Camera.jpg Screenshot_20210430-094815_Camera.jpg

Ohledně snímače, tam jde asi o nedorozumění. On je opravdu 64 Mpx. V běžném režimu se pixely skládají a dosahuje se tak vyššího dynamického rozsahu, ale můžete přepnout na 64 Mpx a pak dostanete plné rozlišení. Není v tom žádný podfuk (a je to jasně prezentované).

Ohledně FullHD a 60 fps  nemáte aktivní superstabilizaci?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like